Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Οι επιδόσεις του Παραολυμπιονίκη Μιχάλη Σεΐτη που κάνουν περήφανους τους Έλληνες

tags :
Οι επιδόσεις του Παραολυμπιονίκη Μιχάλη Σεΐτη που κάνουν περήφανους τους Έλληνες
Ο Μιχάλης Σεΐτης, έστειλε το μήνυμα ότι ο ακρωτηριασμός δεν σημαίνει το τέλος της ζωής
Οι «προσαρμογές», η «ενέργεια» και η «θετική σκέψη» είναι τα τρία Μότο ζωής και αγώνα του Μιχάλη Σεϊτη, αθλητή των Παραολυμπιακών Αγώνων, ο οποίος έχει κάνει περήφανη την Ελλάδα και όλους τους Έλληνες, με τις νίκες και τα μετάλλια που πέτυχε τα τρία τελευταία χρόνια σε αντίστοιχες Παραολυμπιακές διοργανώσεις.
Οι επιδόσεις του Μιχάλη Σεΐτη, στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο το 2016 όπου έκανε δύο παγκόσμια ρεκόρ και οι αντίστοιχες το 2017 όπου κατέκτησε το Χρυσό Μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στίβου παραολυμπιονικών στο Λονδίνο στα 400 μ. και το ασημένιο στα 200 μ., ενώ το 2019 το ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στίβου στο Ντουμπάι, έχουν γράψει τη δική τους ιστορία, για τη χώρα μας, τον αθλητή, την προσπάθεια, τη νίκη.
Πρόσφατα, ο Μιχάλης Σεΐτης, έστειλε το μήνυμα ότι ο ακρωτηριασμός δεν σημαίνει το τέλος της ζωής και μίλησε για τη δύναμη που χρειάζεται μετά από ένα ατύχημα, ώστε να επανέλθεις και να συνεχίσεις να ζεις.
«Θέλει προσαρμογές, θέλει θετική ενέργεια, θετική σκέψη. Αν τα δεις αρνητικά γίνεται πιο δύσκολο από όσο είναι».

Image
Ο CEO της Εθνικής Τράπεζας, Παύλος Μυλωνάς, με τον αθλητή Μιχάλη Σεΐτη

Η προσπάθεια, οι κόποι τέτοιων ανθρώπων χρειάζονται στήριξη, ηθική αλλά και οικονομική. Η Εθνική Τράπεζα, δείχνοντας ιδιαίτερη ευαισθησία, στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, ανέλαβε χορηγός των προσπαθειών του αθλητή για ένα έτος (5.2.2020 – 5.2.2021), αναγνωρίζοντας έτσι τη σημασία του αθλητισμού και του «ευ αγωνίζεσθαι», ως πυλώνων προαγωγής του πολιτισμού, ενίσχυσης των αθλητικών διοργανώσεων, ομοσπονδιών, ομάδων και αθλητών που προωθούν το κύρος της χώρας, αλλά και της υπερηφάνειας όλων των Ελλήνων, μέσα από τις επιτυχίες τους.
Ο Μιχάλης Σεΐτης, όμως, πέρα από τις αθλητικές του διακρίσεις, αποτελεί για όλους μας και ιδιαίτερα για τη νέα γενιά σύμβολο και ζωντανό εκφραστή της ιδέας ότι με δύναμη ψυχής, θέληση και προσήλωση στο στόχο είμαστε ικανοί να πετύχουμε τα πάντα.

www.bankingnews.gr


Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης