Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Air China: Σταματά τις πτήσεις από/προς την Αθήνα ως τις 18 Μαρτίου

Air China: Σταματά τις πτήσεις από/προς την Αθήνα ως τις 18 Μαρτίου
Λόγοι δημόσιας ασφάλειας, κυρίως για περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού, αλλά και λειτουργικοί λόγοι επιβάλλουν την αναστολή των πτήσεων για ένα μήνα
Η Air China αποφάσισε τη ματαίωση των πτήσεών της προς την Αθήνα για την περίοδο από τις 17 Φεβρουαρίου έως τις 18 Μαρτίου, ως μέτρο πρόληψης ενάντια στην εξάπλωση του κοροναϊού, ανέφερε αξιωματούχος της κινεζικής αεροπορικής εταιρείας στην Αθήνα σήμερα Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου, όπως μεταδίδει το πρακτορείο Reuters.
«Η αναστολή των πτήσεων πραγματοποιείται για λόγους δημόσιας ασφάλειας, λόγω του κορωνοϊού, ενώ υφίστανται και λειτουργικοί λόγοι», ανέφερε ο αξιωματούχος.
Η Air China πετά υπό κανονικές συνθήκες τρεις φορές την εβδομάδα από το Πεκίνο στην Αθήνα, συγκεκριμένα κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Σάββατο.
Μέχρι στιγμής στην Ελλάδα δεν έχει κάνει την εμφάνισή του κάποιο κρούσμα του κορωνοϊού, ωστόσο οι υγειονομικές αρχές βρίσκονται σε πλήρη συναγερμό.
Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας έχει παρομοιάσει τον κίνδυνο του ιού με εκείνον της τρομοκρατίας και προειδοποιεί ότι, μολονότι πιθανόν στην Κίνα να έχει φτάσει στην κορύφωση της εξάπλωσής του, δεν ισχύει το ίδιο και για τις υπόλοιπες χώρες του πλανήτη, εάν δεν εφαρμοστούν δρακόντεια μέτρα.
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης