Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο

Χωρίς αλλαγές για την Ελλάδα στις αναδιαρθρώσεις των δεικτών του MSCI

tags :
Χωρίς αλλαγές για την Ελλάδα στις αναδιαρθρώσεις των δεικτών του MSCI
Χωρίς αλλαγές για τον ελληνικό δείκτη MSCI Greece
Χωρίς αλλαγές για τον ελληνικό δείκτη MSCI Greece πραγματοποιήθηκε όπως αναμενόταν η αναδιάρθρωση δεικτών της Morgan Stanley Capital International (MSCI) στις 12 Φεβρουαρίου 2020.
Από τη στιγμή που δεν υπάρχουν αλλαγές στους δείκτες αναμένεται να σημειωθεί μικρή εκροή κεφαλαίων.
H MSCI ανακοίνωσε στις 12 Φεβρουαρίου 2020 τα αποτελέσματα της Τριμηνιαίας Αναθεώρησης των δεικτών του Φεβρουαρίου 2020 για τους δείκτες MSCI Equity - Οι δείκτες Global Small Cap και MSCI Micro Cap, οι δείκτες MSCI Global Value and Growth, οι αγορές MSCI Frontier Markets και οι δείκτες μικρών κεφαλαιοτήτων της MSCI Frontier Markets, οι δείκτες MSCI Global Islamic και MSCI Global Islamic Small Cap, το MSCI Pan-Euro και το MSCI Euro Οι δείκτες MSCI US Equity, ο δείκτης MSCI US REIT, οι MSCI China AOnshoreindexes και οι δείκτες MSCI China All Shares.
Όλες οι αλλαγές θα εφαρμοστούν από το κλείσιμο της 28ης Φεβρουαρίου 2020.
 Οι τρεις μεγαλύτερες προσθήκες στον δείκτη MSCI Emerging Markets που μετράται με πλήρη κεφαλαιοποίηση της εταιρείας θα είναι η People'sInsuranceCo A (Hk-C) (Κίνα), η Wingtech TechnologyA (Hk-C) (Κίνα) και η Luckin Coffee A ADR (Κίνα).
Στους δείκτες MSCI Global Small Cap: Θα υπάρχουν τρεις προσθήκες και επτά αποχωρήσεις από τον δείκτη MSCI ACWI Small Cap.
Στον δείκτη MSCI Global Investable Market Indexes: Θα υπάρχουν πέντε προσθήκες και έξι διαγραφές από τον δείκτη MSCI ACWI Investable Market (IMI) και MSCI Παγκόσμιοι δείκτες κεφαλαιοποίησης: Δεν θα υπάρχουν προσθήκες.
Η προσθήκη στον δείκτη MSCI Frontier Markets θα είναι η Bua Cement (Νιγηρία).
Δεν θα υπάρξουν προσθήκες και διαγραφές από τον δείκτη MSCI Frontier Markets Small Cap.
Στον δείκτη MSCI Global Islamic Indexes: Θα προστεθούν εξήντα τρία χρεόγραφα και 19 αξίες θα διαγραφούν από τον ισλαμικό δείκτη MSCI ACWI.
Οι τρεις μεγαλύτερες προσθήκες στον ισλαμικό δείκτη MSCI ACWI μετρούμενες με πλήρη κεφαλαιοποίηση της εταιρείας θα είναι η Saudi Aramco (Σαουδική Αραβία), η Taiwan Semiconductor Manufacturing (Ταϊβάν) και η Fiserv (ΗΠΑ).

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης