Τελευταία Νέα
Πολιτική

Αχτσιόγλου: Αν αυτό είναι κοινωνική ευαισθησία, προτιμούμε την αδιαφορία

Αχτσιόγλου: Αν αυτό είναι κοινωνική ευαισθησία, προτιμούμε την αδιαφορία
Ο Γ. Βρούτσης λανσάρει "ως νέες κοινωνικές ρυθμίσεις αυτές που ο ίδιος κατήργησε", αναφέρει η Έφη Αχτσιόγλου
«Με νεότερο επικοινωνιακό του χτύπημα ο κ. Βρούτσης χαρακτηρίζει έντονα κοινωνικό ένα ασφαλιστικό νομοσχέδιο από το οποίο επιβαρύνονται οι 9 στους 10 επαγγελματίες και χάνουν οι 9 στους 10 συνταξιούχους», δηλώνει η Έφη Αχτσιόγλου, βουλευτής Επικρατείας και τομεάρχης Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ.
Με αφορμή τη νέα ασφαλιστική μεταρρύθμιση της κυβέρνησης που κατατίθεται τη Δευτέρα 17/2 στη Βουλή και τη δήλωση του υπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Γ. Βρούτση, για τις 19 θετικές διατάξεις του με έντονο κοινωνικό και αναπτυξιακό, η κ. Αχτσιόγλου τονίζει πως «έκανε, δε, ένα βήμα ακόμη στην επικοινωνιακή του τακτική λανσάροντας ως νέες κοινωνικές ρυθμίσεις αυτές που ο ίδιος κατήργησε και μετά την κατακραυγή επαναφέρει σε ισχύ».
 «Όπως τις μειωμένες εισφορές στις εργαζόμενες μητέρες που κατήργησε και μετά την αποκάλυψη της απαράδεκτης ενέργειας και την κατακραυγή δηλώνει ότι θα επαναφέρει.
Αλλά και το ευνοϊκό καθεστώς για ένοπλες δυνάμεις και σώματα ασφαλείας που επίσης ο ίδιος κατήργησε στο προσχέδιο του ασφαλιστικού και μετά τις αντιδράσεις δηλώνει ότι αυτό διατηρείται», προσθέτει.
 «Αν η στάση αυτή δεν συνιστούσε εμπαιγμό για την κοινωνία, θα ήταν κωμική», καταλήγει η κ. Αχτσιόγλου.
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης