Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Η Nonino αναδείχθηκε σε Spirit Brand/ istiller of the Year για το 2019

tags :
Η Nonino αναδείχθηκε σε Spirit Brand/ istiller of the Year για το 2019
Η Nonino αναδείχθηκε σε Spirit Brand / distiller of the Year για το 2019 στην 20η απονομή του Wine Enthusiast Wine Star Awards   
Πριν λίγες ημέρες, στο εμβληματικό Palace of Fine Arts,στο Σαν Φρανσίσκο, φιλοξενήθηκε το gala της απονομής των 20ών Wine Enthusiast, Wine Star Awards, των πιο σημαντικών βραβείων για τα Κρασιά και τα Οινοπνευματώδη Ποτά στον κόσμο.
Η βραδιά είχε ξεχωριστή σημασία για την Ιταλία, καθώς η Nonino Distillery από το Περκότο, απέσπασε το πρώτο βραβείο στην κατηγορία “Spirit Brand / Distiller of the Year 2019”, μία διάκριση που κερδίζει για πρώτη φορά ιταλικό αποστακτήριο και εταιρία παραγωγής Γκράπα.
Οι τρεις γενιές Nonino βρέθηκαν για πρώτη φορά πέρα από τον Ατλαντικό, στις Ηνωμένες Πολιτείες.
Η Giannola Nonino, συνοδευόμενη από την κόρη της Elisabetta και την  εγγονή της Francesca, παρέλαβαν το βραβείο από την Kara Newman, συντάκτρια Οινοπνευματωδών Ποτών του περιοδικού Wine Enthusiast Magazine, και μίλησαν για την υπέροχη ιστορία αυτού του οικογενειακού brand, παρομοιάζοντας την γκράπα με τη Σταχτοπούτα που μεταμορφώθηκε σε Βασίλισσα.
«Είναι η πρώτη φορά που ένα ιταλικό αποστακτήριο κερδίζει αυτό το βραβείο και το γεγονός ότι είναι ένα αποστακτήριο γκράπας γεμίζει την καρδιά μας με μεγάλη περηφάνια και χαρά, γιατί αποδεικνύει ότι όλα είναι πιθανά όταν συνδυάζεις το πάθος σου, εξαιρετικές πρώτες ύλες, καινοτομία και ένα ακούραστο πνεύμα, κάτι που ισχύει όχι μόνο στην ποτοποιία αλλά και στη ζωή.
Είμαστε μία οικογένεια ποτοποιών από ένα μικρό ιταλικό χωριό, που αντλήσαμε δύναμη και κουράγιο από την ίδια την αγάπη μας για τη δουλειά μας, από το όραμά μας για τον τρόπο παραγωγής της γκράπα που ακολουθούμε εδώ και πολλές γενιές. Μεταμορφώσαμε την γκράπα από κάτι που μέχρι πρότινος οι άνθρωποι θεωρούσαν απλοϊκό και χαμηλής ποιότητας προϊόν, σε ένα επίτευγμα της ποτοποιίας, ένα artisanal spirit», σχολιάζει η Elisabetta Nonino.
Οι πολλοί και εκλεκτοί καλεσμένοι, όπως και οι άλλοι σημαντικοί βραβευμένοι της βραδιάς, ανάμεσά τους ο σκηνοθέτης Francis Ford Coppola –“Lifetime Achievement Award” –και ο μουσικός Jon Bon Jovi –“Wine and Culture Award” – τσούγκρισαν τα ποτήρια τους, γεμάτα με Grappa Nonino Cru Monovitigno® Picolit,  L'Aperitivo Botanical Drink και με Amaro Nonino Quintessentia® με πάγο. Για άλλη μία φορά, η αγαπημένη μας Γκράπα και η περιοχή Φρίουλι, ήταν οι πρωταγωνίστριες των Ιταλικών επιτευγμάτων σε παγκόσμιο επίπεδο και έγιναν σύμβολο

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης