Τελευταία Νέα
Οικονομία

Γεωργιάδης (ΥΠΑΝ): Η αριστεία στην επιχειρηματικότητα και την κοινωνία είναι ύψιστη αξία στην νέα Ελλάδα που οικοδομούμε

tags :
Γεωργιάδης (ΥΠΑΝ): Η αριστεία στην επιχειρηματικότητα και την κοινωνία είναι ύψιστη αξία στην νέα Ελλάδα που οικοδομούμε
Γεωργιάδης: Θέλω να συγχαρώ την Eurobank και την Grant Thornton για τον θεσμό των Growth Awards γιατί η αριστεία – στην επιχειρηματικότητα και την κοινωνία – είναι ύψιστη αξία στην νέα Ελλάδα που οικοδομούμε
Η Eurobank και η Grant Thornton απένειμαν σήμερα (17/2) τα Βραβεία Ανάπτυξης & Ανταγωνιστικότητας Growth Awards 2020 σε έξι  ελληνικές επιχειρήσεις, οι οποίες διακρίθηκαν συνδυάζοντας ισχυρές οικονομικές επιδόσεις και βέλτιστες πρακτικές σε τομείς καίριας σημασίας για τη σύγχρονη επιχειρηματικότητα.
Στην τελετή απονομής, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, η σύγχρονη ελληνική επιχειρηματικότητα έδωσε ηχηρό παρών αναδεικνύοντας τη θεσμική αναγνώριση που έχουν πετύχει τα “Growth Awards”, τα οποία διοργανώνονται φέτος για τέταρτη διαδοχική χρονιά.
Στο χαιρετισμό του, ο υπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων, κ. Σπυρίδων – Άδωνις Γεωργιάδης, σημείωσε, μεταξύ άλλων πως «θέλω να συγχαρώ την Eurobank και την Grant Thornton για τον θεσμό των Growth Awards γιατί η αριστεία – στην επιχειρηματικότητα και την κοινωνία – είναι ύψιστη αξία στην νέα Ελλάδα που οικοδομούμε.
Θέλω να συγχαρώ και τις επιχειρήσεις που βραβεύονται σήμερα και στο πρόσωπό τους όλους τους Έλληνες επιχειρηματίες που αγωνίστηκαν σκληρά στα χρόνια της κρίσης για να μετασχηματίσουν τις επιχειρήσεις τους ώστε να είναι ανταγωνιστικές και καινοτόμες και να αποκτήσουν εξωστρεφή προσανατολισμό.
Θέλω με την ευκαιρία να επαναβεβαιώσω ότι η ουσιαστική στήριξη των επιχειρήσεων αποτελεί κεντρική προτεραιότητα για την Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με το υλοποιούμενο πρόγραμμα φορολογικών ελαφρύνσεων, μείωσης της γραφειοκρατίας και αποτελεσματικότερης αξιοποίησης των ευρωπαϊκών κονδυλίων».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης