Τελευταία Νέα
Διεθνή

Xi (Κινέζος πρόεδρος): Η Κίνα θα πετύχει τους οικονομικούς στόχος του 2020 παρά τον κορωνοϊό

tags :
Xi (Κινέζος πρόεδρος): Η Κίνα θα πετύχει τους οικονομικούς στόχος του 2020 παρά τον κορωνοϊό
Ο πρόεδρος της Κίνας, Xi Jinping, υποστήριξε ότι η επίδραση του κορωνοϊού στην κινεζική οικονομία είναι προσωρινή
Βέβαιος ότι η Κίνα θα πετύχει τους οικονομικούς στόχους για το 2020, παρά την επιδημία του κορωνοϊού, εμφανίστηκε ο πρόεδρος της χώρας, Xi Jinping.
«Η Κίνα θα καταφέρει να πετύχει τους οικονομικούς στόχους για το 2020 παρά την επίδραση του κορωνοϊού» δήλωσε σε μια προσπάθεια του να κατευνάσει τις ανησυχίες για την πορεία της κινεζικής οικονομίας.
Μάλιστα, ο Xi επεσήμανε ότι η επίδραση του κορωνοϊού στην κινεζική οικονομία είναι προσωρινή.
Οι νεκροί από την επιδημία του κορωνοϊού ανέρχονται σε 1.873, την ώρα που τα κρούσματα σε παγκόσμιο επίπεδο έχουν ξεπεράσει τα 73.000.
Η συντριπτική πλειονότητα των θανάτων έχει καταγραφεί στην Κίνα, καθώς σύμφωνα με τον τελευταίο απολογισμό της Εθνικής Επιτροπής Υγείας της Κίνας, ο αριθμός των νεκρών ανέρχεται σε 1.868 έως τα μεσάνυχτα της Δευτέρας 17/2.
Βάσει της ενημέρωσης αυτής, οι νεκροί αυξήθηκαν κατά 98 το τελευταίο 24ωρο ενώ οι περισσότεροι και πάλι κατεγράφησαν στην επαρχία Χουμπέι, το επίκεντρο της επιδημίας, όπου αναφέρθηκαν 93 νεκροί, οι 72 εκ των οποίων στη μεγαλούπολη Ουχάν, όπου εμφανίστηκε ο COVID-19 τον Δεκέμβριο.
Σε όλη την επικράτεια, εντοπίστηκαν 1.886 νέα κρούσματα μόλυνσης από τον κορωνοϊό, αριθμός που αυξάνει το σύνολο των κρουσμάτων στην Κίνα μέχρι στιγμής σε 72.436 και σε παγκόσμιο επίπεδο σε 73.335.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης