Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Το ΘΕΟΝΗ Φυσικό Μεταλλικό Νερό παρουσίασε στη HORECA τη γυάλινη φιάλη και το ανθρακούχο νερό

tags :
Το ΘΕΟΝΗ Φυσικό Μεταλλικό Νερό παρουσίασε στη HORECA τη γυάλινη φιάλη και το ανθρακούχο νερό
Το ΘΕΟΝΗ παρουσίασε στη HORECA την πολυαναμενόμενη γυάλινη φιάλη και το ανθρακούχο νερό
To 2020 είναι η χρονιά του! Το ΘΕΟΝΗ Φυσικό Μεταλλικό Νερό, το μοναδικό νερό με 20 Διεθνή Βραβεία Ποιότητας, καλωσόρισε το νέο έτος με την επίτευξη του πιο σημαντικού στόχου του μέχρι στιγμής.
Το ΘΕΟΝΗ παρουσίασε στη HORECA την πολυαναμενόμενη γυάλινη φιάλη και το ανθρακούχο νερό, τα οποία κυκλοφορούν σε συσκευασίες των 1000ml & 330ml. Δεκάδες επισκέπτες της έκθεσης είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν πρώτοι τις νέες γυάλινες φιάλες του ΘΕΟΝΗ εκφράζοντας τα θετικότερα σχόλια.
Πηγή Ζωής σε γυάλινη φιάλη!
Σε πλήρη συνέπεια με το επενδυτικό πλάνο που είχε ανακοινώσει τον Σεπτέμβριο του 2019, στο πλαίσιο της συμπλήρωσης 20 Διεθνών Βραβείων Ποιότητας, το ΘΕΟΝΗ προχώρησε άμεσα στην υλοποίηση της 4 ης γραμμής παραγωγής, η οποία αφορά τη γυάλινη συσκευασία, μία επένδυση με εκτιμώμενο κόστος 4 εκατ. Ευρώ, όπως
είχε αναφέρει ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας, κ. Δημήτρης Τσέλιος.
Ο κομψός σχεδιασμός και η premium ετικέτα της κάθε φιάλης αντανακλούν πλήρως τα πηγαία φυσικά χαρίσματα του ΘΕΟΝΗ, τη γεύση του και τα ποιοτικά χαρακτηριστικά που μέχρι σήμερα του έχουν χαρίσει 20 Διεθνή Βραβεία Ποιότητας.
Οι πρώτες γυάλινες φιάλες νερού ΘΕΟΝΗ θα διατεθούν στην αγορά τον Μάρτιο του 2020.

Ποιοτικά Χαρακτηριστικά

Το ΘΕΟΝΗ διακρίνεται για το pH του με τιμή 8. Το pH μπορεί να λάβει τιμές από 0 έως 14 και είναι ο δείκτης οξύτητας του νερού.
Η τιμή 8 καθιστά το ΘΕΟΝΗ ένα αλκαλικό νερό γεγονός που έχει γενικά πολλαπλά οφέλη για τον οργανισμό.
Η σχετικά χαμηλή του σκληρότητα (109mg/L) και η χαμηλή περιεκτικότητα σε Νάτριο (1,2 mg/L), η οποία είναι από τις χαμηλότερες καταγεγραμμένες στην αγορά, συνεισφέρουν στη διατήρηση της καλής υγείας του ανθρώπινου οργανισμού. Η παρουσία Ασβεστίου (47.7mg/L) είναι σε ικανές συγκεντρώσεις ώστε να
συνεισφέρει στην ενδυνάμωση του σκελετού και των δοντιών, αλλά επίσης το Ασβέστιο μπορεί να βελτιώσει και την καρδιακή λειτουργία.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η χαμηλή περιεκτικότητα σε Νιτρικά (1,5 mg/L) και Νιτρώδη (<0,05 mg/L) είναι πολύ σημαντικό πλεονέκτημα για τους ευαίσθητους οργανισμούς και ειδικά τα παιδιά.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης