Στις 30 Ιουνίου 2020, λήγει η νέα προθεσμία για αιτήσεις ρύθμισης δανείων ΟΕΚ

Στις 30 Ιουνίου 2020, λήγει η νέα προθεσμία για αιτήσεις ρύθμισης δανείων ΟΕΚ
Με την νέα απόφαση που δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ, οι δανειολήπτες που έχουν υποβάλει αίτηση για υπαγωγή στο Νόμο Κατσέλη, μπορούν να ενταχθούν στις ρυθμίσεις του ΟΑΕΔ
Για τους δανειολήπτες, που έχουν λάβει δάνεια του τέως ΟΕΚ, έχει οριστεί νέα καταληκτική ημερομηνία για αιτήσεις ρύθμισης των δανείων.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ένωσης Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας, η νέα καταληκτική ημερομηνία για αιτήσεις ρύθμισης των δανείων, είναι η ‪30η Ιουνίου 2020‬ με την διαδικασία και τις ρυθμίσεις της προγενέστερης Υπουργικής Απόφασης.
Παράλληλα, με την νέα απόφαση που δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ (7 Φεβρουαρίου 2020, τεύχος δεύτερο, Αρ. Φύλλου 359), δίνεται η δυνατότητα σε δανειολήπτες που έχουν υποβάλει αίτηση για τον Ν. 3869/2010 (Νόμος Κατσέλη) να ενταχθούν στις ρυθμίσεις του ΟΑΕΔ, χωρίς να παραιτηθούν από την αίτηση του Ν. 3869/2010, όπως ήταν αναγκαίο μέχρι σήμερα.
Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, για περισσότερες πληροφορίες οι δανειολήπτες μπορούν να απευθύνονται στην ΕΕΚΕ και να λαμβάνουν βοήθεια από εξειδικευμένους συμβούλους.
 
www.bankingnews.gr

bankingnews.gr

BREAKING NEWS