Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Folli Follie: Αποσύρθηκε από τη ΓΣ 20/2 το θέμα αλλαγής διοίκησης που είχε ζητήσει ο Δ. Κουτσολιούτσος

tags :
Folli Follie: Αποσύρθηκε από τη ΓΣ 20/2 το θέμα αλλαγής διοίκησης που είχε ζητήσει ο Δ. Κουτσολιούτσος
Folli Follie: Επιβεβαίωσε την απόσυρση του αιτήματος για αλλαγή διοίκησης



Η Folli Follie σε συνέχεια της από 5.2.2020 ανακοίνωσής της σχετικά με την εγγραφή 6ου θέματος στην ημερήσια διάταξη της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης της 20ης Φεβρουαρίου 2020 κατόπιν αιτήματος του μετόχου της Εταιρείας κ. Δημητρίου Κουτσολιούτσου, ανακοινώνει ότι ο ως άνω μέτοχος ανακάλεσε το σχετικό αίτημά του δια της από 16 Φεβρουαρίου 2020 επιστολής του προς το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας.
Κατόπιν αυτού, το 6ο θέμα της αναθεωρημένης ημερήσιας διάταξης, όπως αυτή έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Εταιρείας αποσύρεται και δεν θα συζητηθεί.
Υπενθυμίζεται πάντως πως στο αρχικό του αίτημα, ο κ. Κουτσολιούτσος έκανε λόγο για αλλαγή μελών του διοικητικού συμβουλίου της εταιρίας και τον διορισμό συγκεκριμένων προσώπων, που κατά την άποψή του, είχαν τα εχέγγυα να «τρέξουν» εμπορικά την επιχείρηση (παρά το γεγονός του ότι η εταιρεία έχει απολέσει αντιπροσωπείες και το σύνολο του εμπορικού χαρτοφυλακίου της), αμφισβητώντας τις ικανότητες της υφιστάμενης διοίκησης.
Σημειώνεται επίσης πως το βέτο Κουτσολιούτσου και οι κινήσεις που ακολούθησαν, προέκυψαν ενάμιση μήνα μετά την αποχώρηση του γιου του Γ. Κουτσιολιούτσου από το δ.σ. της εταιρείας (παραιτήθηκε ενώ η Ε.Κ. είχε ήδη ζητήσει δικαστικώς την απομάκρυνσή του), ο οποίος βρισκόταν αδιάλειπτα στο δ.σ. της Folli Follie από το ξέσπασμα της κρίσης έως και τον Δεκέμβριο του 2019.
Επιπλέον, όλο το παραπάνω διάστημα συνεργαζόταν με τα μέλη της υφιστάμενης διοίκησης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης