Τουρισμός & Αερομεταφορές

Ποια είναι η πιο ακριβής Ευρωπαϊκή αεροπορική εταιρεία

tags :
Ποια είναι η πιο ακριβής Ευρωπαϊκή αεροπορική εταιρεία
Η Eurowings σε σύγκριση με τους Ευρωπαίους ανταγωνιστές όπως η Ryanair, Easyjet και Wizz Air είναι συνεπής στις ώρες των δρομολογίων της
Η γερμανική αεροπορική εταιρεία Eurowings είναι πιστή στο ραντεβού της με τους επιβάτες και παίρνει τον τίτλο της πιο ακριβής Ευρωπαϊκής αεροπορικής εταιρείας, σύμφωνα με τα στοιχεία του ανεξάρτητου βρετανικού φορέα παροχής δεδομένων Official Airline Guide (OAG).
Η Eurowings σε σύγκριση με τους Ευρωπαίους ανταγωνιστές όπως η Ryanair, Easyjet και Wizz Air είναι συνεπής στις ώρες των δρομολογίων της.
Ειδικά στα αεροδρόμια του στο Ντίσελντορφ, το Αμβούργο, την Κολωνία και τη Στουτγάρδη, η αεροπορική εταιρεία ήταν σημαντικά πιο αξιόπιστη από τους παραπάνω ανταγωνιστές της.
Η δεύτερη μεγαλύτερη γερμανική αεροπορική εταιρεία επιβεβαιώνει έτσι μια τάση που συνεχίζεται εδώ και μήνες και την έχει θέσει τώρα στην κορυφή του ευρωπαϊκού ανταγωνισμού.
Οι πολύ καλές επιδόσεις της οφείλονται σε πολυάριθμα μέτρα με τα οποία η Eurowings εξασφάλιζε την καλύτερη δυνατή ακρίβεια και σταθερότητα στις πτητικές λειτουργίες από τα τέλη του 2018.
“Η ικανοποίηση των επιβατών μας είναι το μεγαλύτερο κίνητρο για εμάς, δήλωσε ο Michael Knitter, επικεφαλής λειτουργών της Eurowings.
Ως υπεύθυνη ομάδα θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε σκληρά για να προσφέρουμε στους πελάτες μας το υψηλό επίπεδο ποιότητας που αναμένουν από εμάς”.

Πηγή: www.tourismtoday.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης