Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Απομακρύνθηκαν αφίσες για την αποψινή ομιλία Τσίπρα – Πατούλης: Υπεράνω των νόμων δεν είναι κανείς

Απομακρύνθηκαν αφίσες για την αποψινή ομιλία Τσίπρα – Πατούλης: Υπεράνω των νόμων δεν είναι κανείς
Ο Γ. Πατούλης ευχαρίστησε τους εργαζόμενους της Περιφέρειας που "ανταποκρίθηκαν άμεσα και θετικά στην παραίνεση μου να βγουν και να καθαρίσουν κεντρικούς δρόμους της Αττικής, από την παράνομη αφισορύπανση"
Εργαζόμενοι και συνεργεία της Περιφέρειας Αττικής κατέβασαν το Σάββατο 22/2 από κεντρικούς δρόμους της Αττικής τις αφίσες που αναρτήθηκαν για την πολιτική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία και την ομιλία του προέδρου του κόμματος, Α. Τσίπρα, στο Tae Kwon Do, στο Φάληρο.
Οι αφίσες είχαν αναρτηθεί στην κεντρική νησίδα κατά μήκος όλης της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, στη Συγγρού από  το ύψος της οδού Λαγουμιτζή μέχρι το Ωνάσειο και στα δύο ρεύματα και στην παραλιακή από τη συμβολή της με τη Συγγρού μέχρι το Πάρκο Φλοίσβου, επίσης και στα δύο ρεύματα.
Ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γ. Πατούλης, δήλωσε  ότι «θέλω να ευχαριστήσω θερμά όλους τους εργαζόμενους της Περιφέρειας οι οποίοι αν και Σάββατο, ανταποκρίθηκαν άμεσα και θετικά στην παραίνεση μου να βγουν και να καθαρίσουν κεντρικούς δρόμους της Αττικής, από την παράνομη αφισορύπανση η οποία είναι εις βάρος του περιβάλλοντος και κρύβει κινδύνους για την ασφάλεια των πολιτών.
Οι εργαζόμενοι μας στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων και επέδειξαν υψηλό αίσθημα καθήκοντος, σε αντίθεση με κάποιους άλλους που δεν εννοούν να συμμορφωθούν με τους νόμους και συνεχίζουν να παρανομούν, επιδεικνύοντας απίστευτη ανευθυνότητα.
Τις προηγούμενες μέρες ζήτησα την παρέμβαση των Δήμων, της Τροχαίας και της Εισαγγελίας, προκειμένου να μπει ένα τέλος στο απαράδεκτο αυτό φαινόμενο.
Αν και δεν είναι αρμοδιότητά μας, ως Περιφέρεια Αττικής θα συνεχίσουμε προς την ίδια κατεύθυνση και δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να αδιαφορεί, εις βάρος της ασφάλειας και της ποιότητας ζωής των πολιτών.
Υπεράνω των νόμων δεν είναι κανείς».
Σημειώνεται ότι την Παρασκευή 21/2 η αστυνομία προχώρησε στην προσαγωγή δύο αλλοδαπών που κολλούσαν αφίσες για την αποψινή ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλ. Τσίπρα.
Σύμφωνα με την αστυνομία, τα δύο άτομα κολλούσαν αφίσες στη λεωφόρο Συγγρού, στο ύψος του Ωνασείου χωρίς να έχουν την προβλεπόμενη άδεια.
Στη συνέχεα, τα δυο άτομα  αφέθηκαν ελεύθερα.
Στο μεταξύ, σε ανάρτησή του στο twitter ο κ. Πατούλης έγραψε ότι «είχα την πεποίθηση πως θα υπήρχε φιλότιμο και θα αφαιρούσαν τις αφίσες μόνοι τους.
Δυστυχώς έκανα λάθος.
Το σημαντικό είναι να έχεις πολιτισμό μέσα σου και να παραδέχεσαι το λάθος σου έστω και καθυστερημένα.
Ούτε αυτό όμως.
Συνεργεία της περιφέρειας Αττικής αφαιρούν τις αφίσες».
Image
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης