Τελευταία Νέα
Πολιτική

Αυγενάκης: Χρέος όλων μας να προστατεύσουμε τον αθλητισμό - Δεν παράγει βία

Αυγενάκης: Χρέος όλων μας να προστατεύσουμε τον αθλητισμό - Δεν παράγει βία
Τι ανέφερε ο Λ. Αυγενάκης, με αφορμή την επίθεση που δέχθηκε από αγνώστους το ταξί που μετέφερε τους διαιτητές της αναμέτρησης Παναθηναϊκός - Μπαρτσελόνα
«Ο Αθλητισμός δεν παράγει βία», αλλά την «προκαλούν και μεταχειρίζονται όσοι επιδιώκουν να τη χρησιμοποιήσουν, μέσω του αθλητισμού», τόνισε ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λ. Αυγενάκης, σχολιάζοντας την επίθεση που δέχθηκε από αγνώστους το ταξί που μετέφερε τους διαιτητές της αναμέτρησης Παναθηναϊκός-Μπαρτσελόνα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά ο Λουίτζι Λαμόνικα.
Ο κ. Αυγενάκης σε ανάρτησή του στο  Twitter έγραψε ότι «ο Αθλητισμός δεν παράγει βία.
Βία προκαλούν και μεταχειρίζονται όσοι επιδιώκουν να τη χρησιμοποιήσουν, μέσω του αθλητισμού, για δικούς τους σκοπούς.
Χρέος όλων μας να προστατεύσουμε τον αθλητισμό.
Η ΕΛΑΣ πράττει τα δέοντα και για την επίθεση εναντίον των διαιτητών μπάσκετ».
Image
Σημειώνεται επίθεση από αγνώστους δέχθηκε το ταξί που μετέφερε τους διαιτητές της αναμέτρησης Παναθηναϊκός-Μπαρτσελόνα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά ο Λουίτζι Λαμόνικα.
Μετά το τέλος της συνάντησης για την 25η αγωνιστική της Euroleague στο ΟΑΚΑ, οι τρεις διαιτητές (Λαμόνικα, Γιαβόρ, Μόγκουλκοτς), όπως και ο παρατηρητής διαιτησίας της διοργάνωσης, Ν. Πιτσίλκας, επιβιβάστηκαν σε ταξί για να μεταβούν στο ξενοδοχείο τους.
Στη διαδρομή δέχθηκαν επίθεση από αγνώστους, οι οποίοι επέβαιναν σε μηχανάκι και έσπασαν το πίσω τζάμι από το ταξί, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά ο Λαμόνικα.
Την επίθεση καταδίκασε και η ΚΑΕ Παναθηναϊκός που «έσπευσε από την πρώτη στιγμή να σταθεί στο πλευρό των διαιτητών της αναμέτρησης με τη Μπαρτσελόνα, οι οποίοι δέχθηκαν επίθεση στο ύψος του Ψυχικού ενόσω επέβαιναν σε ταξί».
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης