Τελευταία Νέα
Ασφαλιστικά Νέα

Υδρόγειος Ασφαλιστική: Νέα ψηφιακή υπηρεσία Φροντίδας Ατυχήματος και Οδικής Βοήθειας

tags :
Υδρόγειος Ασφαλιστική: Νέα ψηφιακή υπηρεσία Φροντίδας Ατυχήματος και Οδικής Βοήθειας
Η νέα υπηρεσία, που παρέχεται σε συνεργασία με την Mapfre Asistencia, προσφέρει στον ασφαλισμένο ουσιαστική διευκόλυνση τη στιγμή του ατυχήματος ή της βλάβης
Μία νέα, αναβαθμισμένη εμπειρία στην εξυπηρέτηση των περιστατικών Φροντίδας Ατυχήματος και Οδικής Βοήθειας προσφέρει στους ασφαλισμένους της η Υδρόγειος Ασφαλιστική μέσω της νέας ψηφιακής υπηρεσίας MyAssistance.
Η νέα υπηρεσία, η οποία παρέχεται σε συνεργασία με την Mapfre Asistencia, προσφέρει στον ασφαλισμένο ουσιαστική διευκόλυνση τη στιγμή του ατυχήματος ή της βλάβης,  δίνοντάς του τη δυνατότητα να παρακολουθεί, σε πραγματικό χρόνο, την πορεία στο χάρτη και τον εκτιμώμενο χρόνο άφιξης του οχήματος βοήθειας.
Η όλη διαδικασία γίνεται άμεσα και εύκολα μέσω διαδικτυακής εφαρμογής που αποστέλλεται στο κινητό του πελάτη με ένα απλό sms αμέσως μετά την κλήση βοήθειας, χωρίς ανάγκη κάποιας εγκατάστασης εκ μέρους του και με αυτόματο προσδιορισμό της τοποθεσίας του ακινητοποιημένου οχήματος.
Παράλληλα, στο πλαίσιο μιας ολοκληρωμένης προσέγγισης στη διαχείριση των περιστατικών, όταν η βοήθεια ολοκληρωθεί, ο πελάτης μπορεί, μέσω της ίδιας εφαρμογής, να αξιολογήσει την συνολική του εμπειρία εξυπηρέτησης.
Με τη νέα υπηρεσία η Υδρόγειος Ασφαλιστική επιβεβαιώνει τη δέσμευσή της να βρίσκεται σταθερά δίπλα στους ασφαλισμένους της με σύγχρονες λύσεις που, αξιοποιώντας και τη δύναμη της τεχνολογίας, δημιουργούν προστιθέμενη αξία στην εξυπηρέτηση.

Image

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης