Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Όμιλος ΙΑΣΩ: Silver βραβείο στα Hellenic Responsible Business Awards 2020

tags :
Όμιλος ΙΑΣΩ: Silver βραβείο στα Hellenic Responsible Business Awards 2020
Ο θεσμός των Hellenic Responsible Business Awards διοργανώθηκε για πέμπτη χρονιά από τη Boussias Communications και βράβευσε τις εταιρείες που προωθούν τις αξίες της Υπεύθυνης Επιχειρηματικότητας και επενδύουν στη βιώσιμη ανάπτυξη
Ο Όμιλος ΙΑΣΩ απέσπασε silver βραβείο για το ολοκληρωμένο πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης "δίπλα σας" στην κατηγορία «Πρότυπο Επένδυσης-Μακροπρόθεσμη Επένδυση», αποδεικνύοντας έμπρακτα το υψηλό επίπεδο των δράσεων του καθώς και τη μακροπρόθεσμη δέσμευση του για την κάλυψη των αναγκών υγείας των συνανθρώπων μας.
Ο θεσμός των Hellenic Responsible Business Awards διοργανώθηκε για πέμπτη χρονιά από τη Boussias Communications και βράβευσε τις εταιρείες που προωθούν τις αξίες της Υπεύθυνης Επιχειρηματικότητας και επενδύουν στη βιώσιμη ανάπτυξη.
Η τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2020, στο Μουσείο Μπενάκη σε μια λαμπερή βραδιά με την αιγίδα του ΣΕΒ, και ευρεία θεσμική τιμητική στήριξη.
Αξίζει να σημειωθεί πως τα βραβεία που απονεμήθηκαν στους νικητές φιλοτεχνήθηκαν από τα παιδιά από το Επίκεντρο της ActionAid Hellas.
Το βραβείο παρέλαβε η κα Νάνσυ Χριστοπούλου, Υπεύθυνη CSR Ομίλου ΙΑΣΩ και Head of Marketing & Communication IASO Children’s Hospital από την κα. Υβέτ Κοσμετάτου, Μέλος Δ.Σ. και Ταμίας του Συνδέσμου Διαφημιζομένων Ελλάδος (ΣΔΕ).
Image


Image
Από αριστερά οι κυρίες Χριστίνα Κοροβέση, Head of Marketing ΙΑΣΩ, Νάνσυ Χριστοπούλου, Υπεύθυνη CSR Ομίλου ΙΑΣΩ και Head of Marketing & Communication IASO Children’s Hospital και Έλενα Ζαφειροπούλου, Account Manager, Εμπορική Διεύθυνση Ομίλου ΙΑΣΩ

www.bankingnews.gr


Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης