Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Η LG συμμετέχει ως χορηγός τεχνολογίας στην 7η Ετήσια Συνάντηση Δημιουργών εικαστικού κοσμήματος

tags :
Η LG συμμετέχει ως χορηγός τεχνολογίας στην 7η Ετήσια Συνάντηση Δημιουργών εικαστικού κοσμήματος
‘Η Τέχνη συναντά την τεχνολογία’ στην εκδήλωση της πλατφόρμας “A JEWEL MADE IN GREECE”
Η LG Electronics (LG) συμμετείχε ως Χορηγός Τεχνολογίας στην 7η Ετήσια Συνάντηση Δημιουργών εικαστικού κοσμήματος με θέμα «The Year of Gold», η οποία πραγματοποιήθηκε στις 21-24 Φεβρουαρίου 2020 στο Ζάππειο Μέγαρο και διοργανώθηκε από την πλατφόρμα προώθησης και ανάδειξης του σύγχρονου ελληνικού κοσμήματος στην Ελλάδα και ολόκληρο τον κόσμο “A JEWEL MADE IN GREECE”.
Στόχος της ΑJMIG πλατφόρμας είναι η διάδοση και αναγνώριση του ελληνικού αποτυπώματος σε επίπεδο αισθητικής και επιχειρηματικότητας στον κλάδο του κοσμήματος.
Στην πλατφόρμα A Jewel Made in Greece συμμετέχουν σύγχρονοι Έλληνες σχεδιαστές-παραγωγοί κοσμήματος, αναπτύσσοντας παράλληλα έναν δημιουργικό διάλογο ανάμεσα στον πολιτισμό της σύγχρονης τέχνης και τον πολιτισμό της μακραίωνης ιστορίας του Ελληνικού κοσμήματος.
Η φετινή διοργάνωση, που αποτελεί μία γιορτή λάμψης, εξωστρέφειας  και δημιουργικότητας με θέμα «The Year of Gold» είναι αφιερωμένη στο αγαπημένο διαχρονικά μέταλλο, τον Χρυσό, που έχει σφραγίσει συμβολικά ως έμπνευση, πολυτέλεια, τέχνη, ιστορία, προϊόν, επιχείρηση, σχέση ή συναλλαγή κάθε πτυχή της ζωής μας ανά τους αιώνες.
Η LG έδωσε και φέτος το παρών στην εκδήλωση με τις υψηλών προδιαγραφών τηλεοράσεις OLED Signature και NanoCell 8k, χάρη στις οποίες οι επισκέπτες απόλαυσαν εικόνες από τα κοσμήματα της έκθεσης.
Η NanoCell 8k 75SM9900 της LG εξασφαλίζει την απεικόνιση ρεαλιστικών εικόνων, αναπαράγοντας αληθινά χρώματα, σε real 8K ανάλυση, από κάθε γωνία θέασης.
Η συγκεκριμένη τηλεόραση πληροί τα διεθνή πρότυπα, επιτυγχάνοντας νέα επίπεδα λεπτομέρειας, χρωμάτων και αντίθεσης.
Η LG SIGNATURE OLED65W9PLA τηλεόραση, που σχεδιάστηκε για να προσφέρει μια γοητευτική εμπειρία και αισθητική στον εκάστοτε χώρο, ξεχωρίζει για την εξαιρετική ποιότητα εικόνας, το τέλειο μαύρο και την εντυπωσιακή αντίθεση που δημιουργούν πιο έντονα χρώματα, προσδίδοντας βάθος στην εικόνα.
Τέλος, και οι δύο LG τηλεοράσεις υποστηρίζουν 4K Cinema HDR, προσφέροντας μια κινηματογραφική εμπειρία θέασης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης