Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Saber: Επενδύει 150 εκατ. δολάρια για την υποστήριξη νέων στρατηγικών στόχων

tags :
Saber: Επενδύει 150 εκατ. δολάρια για την υποστήριξη νέων στρατηγικών στόχων
Η Saber αναλύει πέντε στρατηγικές πρωτοβουλίες που αποσκοπούν στην αύξηση της addressable αγοράς της μέσω των δραστηριοτήτων της, στην αύξηση των εσόδων και του μεριδίου αγοράς και στη βελτίωση της συνολικής διάρθρωσης των περιθωρίων
Η αμερικανική ταξιδιωτική εταιρία τεχνολογίας Saber επενδύει 150 εκατ. δολάρια, στην τόνωση της ανάπτυξης της, με στόχο να δημιουργήσει μακροπρόθεσμη αξία για τους μετόχους.
Στο πλαίσιο του οράματος της να οδηγήσει σε μια νέα αγορά για εξατομικευμένα ταξίδια, η Saber αναλύει πέντε στρατηγικές πρωτοβουλίες που αποσκοπούν στην αύξηση της addressable αγοράς της μέσω των δραστηριοτήτων της, στην αύξηση των εσόδων και του μεριδίου αγοράς και στη βελτίωση της συνολικής διάρθρωσης των περιθωρίων.
“Είμαστε αποφασισμένοι να βοηθήσουμε τους πελάτες μας να λειτουργούν πιο αποτελεσματικά, να αυξάνουν τα έσοδά τους και να προσφέρουν εξατομικευμένες εμπειρίες ταξιδιωτών που δημιουργούν μεγαλύτερη αφοσίωση”, τονίζει ο Sean Menke, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Saber.



Οι στόχοι της Saber
1. Δημιουργία εξατομικευμένων προσφορών. Επιτάχυνση των νέων δυνατοτήτων πληροφορικής, διαδικασιών και πληροφοριών που επιτρέπουν στους προμηθευτές να προσφέρουν εξατομικευμένες προσφορές λιανικής μέσω όλων των καναλιών, απελευθερώνοντας περισσότερη αξία ανά επιβιβαζόμενο επιβάτη
2. Επιτάχυνση του μέλλοντος της διανομής & NDC. Αύξηση της αξίας των προσφορών προμηθευτών και της αξίας του GDS με την ενσωμάτωση του περιεχομένου NDC, επιτρέποντας στις αεροπορικές εταιρείες να διανέμουν εξατομικευμένες προσφορές μέσω της αγοράς του Saber και μέσω των άμεσων καναλιών τους.
3. Ξεκλειδώστε το δυναμικό ανάπτυξης στην αγορά LCC. Αξιοποιώντας την ανάπτυξη και την καινοτομία της ταχέως αναπτυσσόμενης αγοράς φθηνών φορέων (LCC), δημιουργώντας περισσότερους τρόπους για τη λιανική πώληση και τη διανομή περιεχομένου και μειώνοντας τις προσφορές του προμηθευτή LCC Radixx που πρόσφατα αποκτήθηκε.
4. Παράδοση ενός συστήματος διαχείρισης ακινήτων πλήρους εξυπηρέτησης για την καλύτερη εξυπηρέτηση ξενοδοχείων της επιχείρησης. Με τη Accor, η Saber σχεδιάζει να δημιουργήσει ένα πλήρες σύστημα διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων, το οποίο θα συνδυάζεται με το καλύτερο κεντρικό σύστημα κρατήσεων στην κατηγορία της και το σύγχρονο, σε ένα πλήρως ενοποιημένο, cloud-native πλατφόρμα σχεδιασμένο για ξενοδόχους όλων των κατηγοριών ιδιοκτησίας, μεγέθη και γεωγραφικές περιοχές – ένα ορόσημο στην παγκόσμια ταξιδιωτική βιομηχανία.
5. Μεταμορφώστε την τεχνολογία της Sabre σε μια προτιμώμενη συνεργασία με την Google. Αυτή η δεκαετής στρατηγική εταιρική σχέση έχει σχεδιαστεί για να:

- Βελτιώστε την τεχνολογική ικανότητα της Saber μεταφέροντας την υποδομή πληροφορικής της εταιρείας στις άκρως διαθέσιμες και ασφαλείς υπηρεσίες του Google Cloud με προηγμένη υποστήριξη και μεγαλύτερη ευελιξία
- Χρησιμοποιήστε τα εργαλεία ανάλυσης δεδομένων της Google για να επιτρέψετε στη Saber να βελτιώσει τις δυνατότητες των τρεχόντων και των μελλοντικών προϊόντων, παρέχοντας πληροφορίες για τη βελτίωση της λειτουργικής αποτελεσματικότητας και τη δημιουργία και βελτιστοποίηση των επιλογών ταξιδιού, με στόχο τη βελτίωση της αφοσίωσης και των εσόδων των πελατών της
- Σχεδιάστε ένα ευρύτερο πλαίσιο καινοτομίας με την Google που επιδιώκει να αξιοποιήσει το ταλέντο και τα περιουσιακά στοιχεία και των δύο εταιρειών για να φανταστείτε, να αναπτύξετε και να αναπτύξετε μελλοντικές δυνατότητες που θα προωθήσουν το ταξιδιωτικό οικοσύστημα, ωφελώντας όλους τους συμμετέχοντες στην αγορά.

Πηγή: www.tourismtoday.gr

www.bankingnews.gr


Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης