Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Βραβείο ταχύτερα αναπτυσσόμενης εταιρείας στη Sky Express

tags :
Βραβείο ταχύτερα αναπτυσσόμενης εταιρείας στη Sky Express
Για 5η συνεχόμενη χρονιά η Sky Express βραβεύεται, για το 2019 είναι ξανά η ταχύτερα αναπτυσσόμενη αεροπορική εταιρεία στην αγορά εσωτερικού
Για 5η συνεχόμενη χρονιά η Sky Express βραβεύεται, για το 2019 είναι ξανά η ταχύτερα αναπτυσσόμενη αεροπορική εταιρεία στην αγορά εσωτερικού.
Η βράβευση έγινε στο 20ο Συνέδριο Μάρκετινγκ Αεροπορικών Εταιρειών που διοργάνωσε ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών, την Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.
Το βραβείο παρέλαβε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, Θεόδωρος Κροκίδας, ο οποίος εκτός από τους διοργανωτές ευχαρίστησε ιδιαίτερα τα στελέχη και τους υπαλλήλους της εταιρείας και φυσικά τους επιβάτες της Sky Εxpress οι οποίοι τη στηρίζουν καθημερινά στην ανοδική της πορεία.
Όπως σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση, η Sky Express, εταιρεία του Ομίλου AVIAREPS, την τελευταία πενταετία παρουσιάζει ραγδαία ανάπτυξη διαθέτοντας πλέον το μεγαλύτερο δίκτυο εσωτερικού προς 34 ελληνικούς προορισμούς, με περισσότερες από 30.000 πτήσεις ετησίως, έχοντας εξυπηρετήσει, μόνο μέσα στο 2019, ένα εκατομμύριο διακόσιες χιλιάδες επιβάτες.
Σε δήλωσή του ο κ. Κροκίδας ανέφερε: «Η Sky Express μεγαλώνει κάθε μέρα. Βρίσκεται σε συνεχή ανοδική πορεία και αυτό πιστοποίησε και η σημερινή μας βράβευση. Ισχυροποιούμε τη θέση μας στην εγχώρια αγορά των αερομεταφορών στηρίζοντας την ανάπτυξη της χώρας και βγάζοντας από την απομόνωση ακόμα και τους πιο μακρινούς προορισμούς.
Παράλληλα, βελτιώνουμε διαρκώς τις υπηρεσίες και τα προϊόντα μας δίνοντας μια ασφαλή, αξιόπιστη και συμφέρουσα επιλογή σε κάθε επιβάτη».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης