Τελευταία Νέα
Διεθνή

Kim Jong Un (Β. Κορέα): Θα στηρίξουμε τη Νότια Κορέα στις προσπάθειές της να αντιμετωπίσει τον κορωνοϊό

Kim Jong Un (Β. Κορέα): Θα στηρίξουμε τη Νότια Κορέα στις προσπάθειές της να αντιμετωπίσει τον κορωνοϊό
Ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας εξέφρασε την ελπίδα του ότι η Σεούλ θα ξεπεράσει την έξαρση του κορωνοϊού
Επιστολή στήριξης προς τη Νότια Κορέα έστειλε σήμερα (5/3) ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας, Kim Jong Un, ο οποίος εξέφρασε την πεποίθησή του ότι η Σεούλ θα καταφέρει να ξεπεράσει τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει σχετικά με τον κορωνοϊό.
Συγκεκριμένα, ο Βορειοκορεάτης ηγέτης εξέφρασε την ελπίδα του ότι η Νότια Κορέα «θα κυριαρχήσει στον αγώνα της κατά του νέου κορωνοϊού», καθώς και ότι η Σεούλ θα «ξεπεράσει μία επιδημία του κορωνοϊού».
Παράλληλα, ο Kim Jong Un ευχήθηκε υγεία στο λαό της Νότιας Κορέας, ενώ υπογράμμισε ότι η χώρα του «θα στηρίξει τη Σεούλ στις προσπάθειές της να αντιμετωπίσει τον ιό.
Μεταξύ άλλων, ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας δήλωσε ότι ανησυχεί για την υγεία του Νοτιοκορεάτη προέδρου, Moon Jae In, τονίζοντας παράλληλα «την αδιάκριτη φιλία και την εμπιστοσύνη προς τη Σεούλ».
Επιπλέον, ο Kim Jong Un παρουσίασε την άποψή του σχετικά με την κατάσταση που επικρατεί στην κορεατική χερσόνησο, ενώ από την πλευρά του, ο Moon Jae In απάντησε στην επιστολή, εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη του προς τον ηγέτη της Βόρειας Κορέας.
Σημειώνεται ότι η Νότια Κορέα έχει ανακοινώσει μέχρι στιγμής 6.088 κρούσματα, όντας η δεύτερη χώρα παγκοσμίως με τα περισσότερα κρούσματα κορωνοϊού, μετά την Κίνα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης