Τελευταία Νέα
BN DATAROOM

Aναστέλλονται μέχρι νεοτέρας τα σχέδια περί κυβερνητικού ανασχηματισμού, την γλυτώνει ο υπουργός άμυνας

Aναστέλλονται μέχρι νεοτέρας τα σχέδια περί κυβερνητικού ανασχηματισμού, την γλυτώνει ο υπουργός άμυνας
-Aναστέλλονται μέχρι νεοτέρας όλες οι σκέψεις περί κυβερνητικού ανασχηματισμού. Γλυτώνει έτσι και ο υπουργός άμυνας που ήταν το πρώτο «υποψήφιο» θύμα.
Στο Μαξίμου τον είχαν προγράψει, ειδικά μετά το «ψυχραιμία κύριε Πρωθυπουργέ» που θεωρήθηκε ωμή παραβίαση ιεραρχικού πρωτοκόλλου…
-Ο Νίκος Παναγιωτόπουλος είχε κάνει το λάθος να δημοσιοποιήσει προσωπική του συνομιλία με τον πρωθυπουργό όπου φαινόταν να του μιλάει ως ίσος προς ίσο και αυτά δεν συγχωρούνται στο περιβάλλον Μητσοτάκη. Μοιραία όμως, πιστώνεται και αυτός τώρα μερίδιο από την σχετική επιτυχία των μέτρων αποτροπής στα χερσαία σύνορα.

-Στο μεταξύ ειλημμένη θεωρείται η απόφαση για μετακίνηση και των ελληνικών «κόκκινων μπερέ» στον Εβρο. Δυνάμεις της 71ης αερομεταφερόμενης ταξιαρχίας που εδρεύει στο Κιλκίς θα μεταφερθούν στα σύνορα για να βρεθούν απέναντι με τους χίλιους κομάντος της τουρκικής αστυνομίας που ανήκουν στο επίλεκτο σώμα Polis Ozel Harekat, κάτι σαν τα δικά μας ΕΚΑΜ .
-Η αποστολή των «κοκκινομπερέδων» γίνεται και για εκπαιδευτικούς λόγους καθώς η 71η  αερομεταφερόμενη είναι το μόνο στρατιωτικό σώμα που θα μπορούσε να συνδράμει άμεσα την αστυνομία σε καταστολή ταραχών και μαζικών εξεγέρσεων σε νησιά ή ακόμη και σε αστικά κέντρα. «Προπονείται» δηλαδή για αντάρτικο από «αγανακτισμένους» μετανάστες…

-Τις δημοσκοπήσεις, όχι μόνο τις κατά παραγγελία που λέγαμε, αλλά και τις άλλες, μελετούν αυτές τις μέρες πολύ προσεκτικά στο ΚΙΝΑΛ.
Γι αυτό, αν προσέξατε, υπάρχει μία προσεκτική μεν, αλλά ευδιάκριτη μετακίνηση επί το…πατριωτικότερον στις δημόσιες τοποθετήσεις του κόμματος.
-Κάποιοι εισηγούνται στη Φώφη ότι μια πατριωτική στροφή μπορεί να δημιουργήσει ρήγμα στον ΣΥΡΙΖΑ, τα ποσοστά του οποίου έχουν κατρακυλήσει, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες του Τσίπρα να μαζέψει τις εθνομηδενιστικές ανοησίες των νεολαίων και των άλλων… «βαρεμένων».
Θορυβήθηκαν -βλέπετε- και από τα διψήφια νούμερα Βελόπουλου στη Βόρειο Ελλάδα.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης