Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Folli Follie: Στις 20/3 η ΓΣ των κατόχων του ευρωομολόγου

tags :
Folli Follie: Στις 20/3 η ΓΣ των κατόχων του ευρωομολόγου
Folli : Στις 20/3 η ΓΣ των κατόχων του ευρωομολόγου
Εκκρεμεί ακόμα η απόφαση των κατόχων ομολογιών εκδόσεως του ομολόγου 249,5 εκατ. ευρώ, η συνέλευση των οποίων δεν κατόρθωσε να συγκεντρώσει την απαραίτητη απαρτία και θα επαναληφθεί στις 20 Μαρτίου 2020.
Εάν και εφόσον ολοκληρωθεί θετικά η παραπάνω διαδικασία, η Folli Follie οφείλει να καταθέσει αίτημα υπαγωγής στο 106 β ή δ του πτωχευτικού ώστε να εγκριθεί και από τις δικαστικές αρχές το σχέδιο εξυγίανσης.

Η ανακοίνωση της εισηγμένης
 
Σχετικά με τα ληξιπρόθεσμα Εγγυημένα Μετατρέψιμα Ομόλογα ποσού 249.500.000 ευρώ λήξεως το 2019 (τα «Ομόλογα») (με  ISIN: XS1082775054) της  FF Group Finance Luxembourg S.A.(ο «Εκδότης») εγγυημένα από την Folli Follie Ανώνυμη Εμπορική Βιοτεχνική και Τεχνική Εταιρεία (ο «Εγγυητής»), ο Εγγυητής  αναφέρεται στην πρόσκληση σε συναίνεση (η «Πρόσκληση σε Συναίνεση»)  που περιλαμβάνεται στο από 14 Φεβρουαρίου 2020 υπόμνημα πρόσκλησης σε συναίνεση που απευθύνεται από τον Εγγυητή στους Ομολογιούχους (το «Υπόμνημα Πρόσκλησης σε Συναίνεση»), στην από 14 Φεβρουαρίου 2020  ειδοποίηση σύγκλησης συνέλευσης των Ομολογιούχων (η «Αρχική Ειδοποίηση»), καθώς και στην από 6 Μαρτίου 2020 ανακοίνωση του Εγγυητή.
Εκτός αν ορίζεται διαφορετικά εντός του παρόντος ή άλλως εννοείται από το περιεχόμενο, οι όροι με κεφαλαία αρχικά που χρησιμοποιούνται στην παρούσα Ανακοίνωση έχουν τις έννοιες που αποδίδονται στο Υπόμνημα Πρόσκλησης σε Συναίνεση και στην Αρχική Ειδοποίηση.
Ο Εγγυητής δηλώνει ότι η επαναληπτική Συνέλευση των Ομολογιούχων, η οποίαθα λάβει υπόψη και, εφόσον κριθεί σκόπιμο, θα υπερψηφίσει την αναφερόμενη στην Αρχική Ειδοποίηση Έκτακτη Απόφαση, σύμφωνα με τις διατάξεις του Trust Deed, θα λάβει χώρα την 20η Μαρτίου 2020 (με ώρα έναρξης στις 11.00 π.μ.) στην έδρα του Εγγυητή.
Η απαρτία στην επαναληπτική Συνέλευση απαιτεί την παρουσία ενός ή περισσότερων προσώπων που κατέχουν Ομόλογα ή είναι πληρεξούσιοι ή αντιπρόσωποι και κατέχουν ή εκπροσωπούν συνολικά κατ’ τουλάχιστον το ένα τρίτο του ποσού κεφαλαίου των Ομολόγων, τα οποία θα είναι τότε ληξιπρόθεσμα.Κατωτέρω παρατίθεται ένα ενδεικτικό χρονοδιάγραμμα των σχετικών γεγονότων και προθεσμιών:
 
Image

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης