Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Διαβεβαιώσεις από το υπ. Ανάπτυξης για επάρκεια αγαθών στην αγορά - Σύσκεψη με εκπροσώπους σούπερ μάρκετ

tags :
Διαβεβαιώσεις από το υπ. Ανάπτυξης για επάρκεια αγαθών στην αγορά - Σύσκεψη με εκπροσώπους σούπερ μάρκετ
Ο κ. Παπαθανάσης κάλεσε τους πολίτες να δώσουν ιδιαίτερη προσοχή στα μέτρα πρόληψης
Για την επάρκεια αγαθών στην αγορά διαβεβαιώνει το καταναλωτικό κοινό το υπουργείο Ανάπτυξης, δια στόματος του υφυπουργού Νίκου Παπαθανάση.
Ειδικότερα, μετά τη σύσκεψη στο υπουργείο Ανάπτυξης με τη συμμετοχή εκπροσώπων των σούπερ μάρκετ, για το μείζον ζήτημα του κορωνοϊού, ο υπουργός διαβεβαίωσε τους πολίτες ότι δεν υπάρχει, ούτε πρόκειται να υπάρξει έλλειψη αγαθών στην αγορά.
Όπως τόνισε, το καταναλωτικό κοινό πρέπει να είναι βέβαιο ότι το υπουργείο ανάπτυξης παρακολουθεί στενά την προμήθεια και τις τιμές των αγαθών και δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας.
Ο κ. Παπαθανάσης κάλεσε τους πολίτες να δώσουν ιδιαίτερη προσοχή στα μέτρα πρόληψης και σημείωσε ότι πρέπει να αισθάνονται ασφαλείς, καθότι δεν θα υπάρξει καμία έλλειψη σε τρόφιμα και καταναλωτικά αγαθά.
Οι εκπρόσωποι των σούπερ μάρκετ ζήτησαν να διευρυνθεί το ωράριο τροφοδοσίας των αλυσίδων, έτσι ώστε να γίνει πιο ομαλή η τροφοδοσία των καταστημάτων.
Η διεύρυνση του ωραρίου θα γίνει με νομοθετική παρέμβαση.
Επίσης ζήτησαν να διευθετηθεί το θέμα με τις άδειες των εργαζόμενων γονέων.  
Στη σύσκεψη μετείχαν ο Γεράσιμος Σκλαβενίτης, ο διευθύνων σύμβουλος της ΑΒ, Βασίλειος Σταύρου, ο Α. Παντελιάδης της My Market - Μετρό, o Ιάκωβος Ανδρεανίδης από τη Lidl, ο Απόστολος Αποστολάκος της ΟΚΑΑ (Οργανισμός Κεντρικών Αγορών) και η Φρόσω Αγοραστού από τη Μασούτης.
Όπως τονίζουν οι αρμόδιες αρχές, παρατηρείται σημαντική αύξηση της κατανάλωσης τις τελευταίες ημέρες.
Οι καταναλωτές έσπευσαν στα σούπερ μάρκετ μόλις ανακοινώθηκε το κλείσιμο των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων την Τρίτη.

Ν.Θ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης