Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Εμπορική συνεργασία Λουξ Μαρλαφέκας και AMMOUSA

tags :
Εμπορική συνεργασία Λουξ Μαρλαφέκας και AMMOUSA
Η Λουξ Μαρλαφέκας ΑΒΕΕ ανακοίνωσε τη νέα εμπορική συνεργασία της με τη μπίρα AMMOUSA, μέσω της οποίας θα διακινεί την AMMOUSA English IPA σε όλη τη χώρα
Η Λουξ Μαρλαφέκας ΑΒΕΕ ανακοίνωσε τη νέα εμπορική συνεργασία της με τη μπίρα AMMOUSA, μέσω της οποίας θα διακινεί την AMMOUSA English IPA σε όλη τη χώρα.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η συνεργασία της AMMOUSA English IPA με τη Λουξ θα επιτρέψει την ενδυνάμωση της παρουσίας της σε ολοένα και περισσότερα σημεία πώλησης σε διάφορες περιοχές της ελληνικής επικράτειας, κερδίζοντας ακόμη περισσότερο την προτίμηση των καταναλωτών.
Έχοντας και οι δυο εταιρείες στο ιστορικό τους σημαντικές διακρίσεις σε εγχώριους και διεθνείς διαγωνισμούς και προερχόμενες από την ευρύτερη περιοχή της Αχαΐας, τόσο η Λουξ όσο και η μπίρα AMMOUSA, μέσω της νέας εμπορικής συνεργασίας τους, αναδεικνύουν την επιχειρηματική δυναμική της ευρύτερης περιοχής της Πάτρας, αλλά και τη σημασία της αποκεντρωμένης ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας, προσφέροντας στο καταναλωτικό κοινό την ξεχωριστή απόλαυση που εγγυώνται τα προϊόντα τους.
Η Λουξ συμπληρώνοντας 70 χρόνια ιστορίας αποδεικνύει ότι η παράδοση και η καινοτομία, που συνιστούν τη φιλοσοφία της, επιτρέπουν τη δυναμική παρουσία της εντός κι εκτός συνόρων, επιστέγασμα της οποίας αποτελεί η σταθερή προτίμηση του καταναλωτικού κοινού στα αναψυκτικά και στους χυμούς λουξ που βασίζονται σε αυθεντικές συνταγές και στη χρήση ελληνικών πρώτων υλών, κατ' απόλυτη προτεραιότητα.
Η παρουσία της εταιρείας έχει εξαπλωθεί σε 75.000 σημεία πώλησης και υποστηρίζεται από περισσότερους από 500 αντιπροσώπους ενώ έχει έντονη εξαγωγική δραστηριότητα με πωλήσεις σε 27 χώρες και στις 5 ηπείρους.
Η AMMOUSA δημιουργήθηκε το 2016 από τον Γιώργο Ντάνο, ο οποίος, όντας αυτοδίδακτος, έφτιαξε τη δική του μπίρα.
Η "AMMOUSA English IPA" είναι μία μπίρα με 5,5% αλκοόλ, έχει βαθύ "συννεφώδες" χάλκινο χρώμα και έντονα σύνθετη γεύση με αρώματα από εσπεριδοειδή, πεπόνι και καρπούζι. Η μπίρα AMMOUSA, του Γιώργου Ντάνου από την ερασιτεχνική ζυθοποίηση, έχει περάσει πολύ πρόσφατα και συγκεκριμένα το 2019 στην επαγγελματική ζυθοποιία γνωρίζοντας θερμή ανταπόκριση από το καταναλωτικό κοινό, επιστέγασμα της οποίας αποτελεί το σύνολο των βραβείων που έχει λάβει σε σημαντικές εγχώριες και διεθνείς διοργανώσεις.
Προσφάτως, κατέκτησε την πρώτη θέση στην κατηγορία της στην γευστική δοκιμή, στα 7α Beerbartender Awards 2020, ενώ νωρίτερα, το 2019, διακρίθηκε με Double Gold Medal στον παγκόσμιο διαγωνισμό γευσιγνωσίας μπίρας European Beer Challenge στο Λονδίνο και με Πλατινένιο βραβείο στο διαγωνισμό γεύσης-ποιότητας Olymp Awards - Food and Drinks Competitions 2019.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης