Τελευταία Νέα
Τραπεζικά νέα

Συγχαρητήρια στον προεδρο του Union Eurobank, Σ. Χαρίτο και στη Ν. Βασιλάκου για την εκλογή τους στη ΓΣΕΕ

tags :
Συγχαρητήρια στον προεδρο του Union Eurobank, Σ. Χαρίτο και στη Ν. Βασιλάκου για την εκλογή τους στη ΓΣΕΕ
Είναι πολύ σημαντικό για το σωματείο μας στη Eurobank και τα ανεξάρτητα σχήματα που στηρίζει στις ανώτερες συνδικαλιστικές οργανώσεις το γεγονός της εκπροσώπησης του σε όλα τα κέντρα λήψης αποφάσεων
Είναι πολύ σημαντικό για το σωματείο μας στη Eurobank και τα ανεξάρτητα σχήματα που στηρίζει στις ανώτερες συνδικαλιστικές οργανώσεις το γεγονός της εκπροσώπησης του σε όλα τα κέντρα λήψης αποφάσεων.
Πρόσφατα και μετά τις εκλογές στο 37ο συνέδριο της ΓΣΕΕ ο πρόεδρος του σωματείου μας Στάθης Χαρίτος εξελέγη στην 45 μελη διοίκηση της ΓΣΕΕ και σήμερα στην 15μελη Εκτελεστική Επιτροπή της Συνομοσπονδίας. Παράλληλα όμως εξελέγη ως Γραμματέας της Εργαζόμενης Νεότητας της ΓΣΕΕ η αποσπασμένη στα γραφεία του Union Eurobank συνάδελφος Βασιλάκου Νικολέτα.
Αυτή η διπλή επιτυχία αναδεικνύει και την καλή δουλειά που γίνεται στους κόλπους του σωματείου μας η οποία όμως αναγνωρίζεται ευρύτερα.
Θερμά συγχαρητήρια λοιπόν τόσο στο προεδρο του Union Eurobank Στάθη Χαρίτο,όσο και στην συναδέλφισσα Νικολέτα η Βασιλάκου για την εκλογή τους!!!με τις ευχές μου για καλή και αποδοτική θητεία.

Image

Πέτρος Μερκος
Εφορος ΔΣ
Union Eurobank
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης