Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Οριστική αναβολή της πρεμιέρας των play off της Super League λόγω κορωνοϊού

tags :
Οριστική αναβολή της πρεμιέρας των play off της Super League λόγω κορωνοϊού
Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών είχε αιτηθεί την αναβολή του πρωταθλήματος με ανακοίνωσή του
Η διοργανώτρια αρχή αποφάσισε την αναβολή της πρεμιέρας των πλέι οφ της Super League ως μέτρο πρόληψης για τον κορωνοϊό.
Το υπουργείο Υγείας αποφάσισε προ ημερών την διεξαγωγή όλων των αθλητικών εκδηλώσεων κεκλεισμένων των θυρών, ωστόσο η έξαρση της πανδημίας του κορωνοϊού οδήγησε την διοργανώτρια αρχή στην απόφαση να αναβάλει οριστικά την πρεμιέρα των πλέι οφ της Super League.
Την Παρασκευή (13/3) θα πραγματοποιηθεί Δ.Σ στην Super League για την επικύρωση της απόφασης, επειδή δεν υπάρχει ομοφωνία, ενώ την Δευτέρα θα επανεξεταστεί η κατάσταση ώστε να παρθεί απόφαση αναφορά με την επόμενη αγωνιστική των πλέι οφ.
Νωρίτερα, ο ΠΣΑΠ είχε αιτηθεί την αναβολή του πρωταθλήματος με ανακοίνωσή του.
«Οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές παρακολουθούν με αγωνία την παγκόσμια έξαρση του κορωνοϊού, που εγκυμονεί κινδύνους για όλους μας και κυρίως όσους ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες.
Ο Π.Σ.Α.Π. με γνώμονα τον σεβασμό προς τους συνανθρώπους μας και πάντα με υπευθυνότητα για την διασφάλιση του υπέρτατου αγαθού της υγείας που πρέπει να αποτελεί άμεση προτεραιότητα, ζητά την αναβολή διεξαγωγής όλων των πρωταθλημάτων, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να συμβάλει στην ελαχιστοποίηση έκθεσης στον κίνδυνο, τόσο των μελών του όσο και του συνόλου της κοινωνίας μας», ανέφερε η ανακοίνωση του συνδέσμου αμειβομένων ποδοσφαιριστών.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης