Τελευταία Νέα
Τραπεζικά νέα

Επιστολή Μυλωνά στους εργαζομένους της Εθνικής Τράπεζας για τον κορωνoϊό

Επιστολή Μυλωνά στους εργαζομένους της Εθνικής Τράπεζας για τον κορωνoϊό
Η Εθνική Τράπεζα πάντα στεκόταν δίπλα στην ελληνική κοινωνία, σε κάθε δύσκολη στιγμή και θα το κάνει και πάλι
Με επιστολή του προς τους εργαζομένους της Εθνικής Τράπεζας, ο Διευθύνοντας Σύμβουλος Παύλος Μυλωνάς ενημερώνει για τις ενέργειες στις οποίες προχωρά η τράπεζα για να διασφαλίσει την υγεία του προσωπικού και την ομαλή εξυπηρέτηση των πελατών της.
Συγκεκριμένα αναφέρει:

Αγαπητοί συνάδελφοι,
Σήμερα βρισκόμαστε αντιμέτωποι με μια πρωτόγνωρη κατάσταση και πρέπει να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων, τόσο σε ατομικό όσο και σε συλλογικό επίπεδο. Η ψυχραιμία είναι βασικός σύμβουλός μας αλλά παράλληλα δεν πρέπει να εφησυχάσουμε.
Πρωταρχικό μέλημα της Τράπεζάς μας είναι η υγεία και η ασφάλεια των ανθρώπων μας, των συνεργατών και των πελατών μας. Σε αυτό το πλαίσιο, έχουμε ήδη συστήσει τη διατμηματική Επιτροπή Διαχείρισης Κρίσεων που συνεδριάζει σε καθημερινή βάση και παίρνει συντονισμένες και γρήγορες αποφάσεις, ώστε να διασφαλίζεται η υγεία και η ασφάλεια όλων, αλλά και η εύρυθμη λειτουργία της Τράπεζας.
Σας ζητώ να ακολουθείτε πιστά τις οδηγίες οι οποίες σας έχουν κοινοποιηθεί, σχετικά με τη διαχείριση πιθανών κρουσμάτων και τον τρόπο ενημέρωσης των αρμόδιων Υπηρεσιών της Τράπεζας, μέσω των  ειδικών καναλιών επικοινωνίας που έχουν συσταθεί για το λόγο αυτό.
Ο στόχος είναι σαφής: παίρνουμε τώρα όλα τα απαραίτητα μέτρα, με απαρέγκλιτο και υπεύθυνο τρόπο, ώστε να αναχαιτίσουμε την πορεία και την κλιμάκωση της κατάστασης.
Ας μην ξεχνάμε ότι χιλιάδες πελάτες μας, ιδιώτες κι επιχειρήσεις, στην Ελλάδα στηρίζονται σ' εμάς.  Για το λόγο αυτό μελετάμε τις πιθανές επιπτώσεις στην οικονομία και την κοινωνία και είμαστε σε στενή συνεργασία με την Πολιτεία ώστε να προχωρήσουμε σε κινήσεις που θα απαλύνουν δυσμενείς επιπτώσεις, ιδιαίτερα στους πελάτες που δοκιμάζονται περισσότερο. Με ταχύτητα και ευελιξία. Η Εθνική Τράπεζα πάντα στεκόταν δίπλα στην ελληνική κοινωνία, σε κάθε δύσκολη στιγμή – και θα το κάνει και πάλι.
Όσον αφορά στην προστασία όλων, εργαζομένων και πελατών στα καταστήματά μας, προχωράμε στη θέσπιση μέτρων ελεγχόμενης ροής του αριθμού των πελατών που εισέρχονται. Σας ζητώ επίσης να ενθαρρύνετε τους πελάτες, λειτουργώντας με ευθύνη για την ατομική και συλλογική προστασία και ασφάλεια, να χρησιμοποιήσουν τις ηλεκτρονικές μας υπηρεσίες και τα ηλεκτρονικά μέσα για γρήγορες, εύκολες και ασφαλείς συναλλαγές.
Στις κεντρικές υπηρεσίες μας, δίνουμε οδηγίες και παρέχουμε τα μέσα, για εργασία εξ’ αποστάσεως, άμεσα, στο βαθμό που είναι εφικτό. Στις επόμενες ημέρες θα μεγιστοποιήσουμε αυτή τη δυνατότητα.
Σας ευχαριστώ για τον επαγγελματισμό και την αφοσίωσή σας, καθώς και για την ψυχραιμία και την υπευθυνότητα που έχετε επιδείξει καθ' όλη τη διάρκεια αυτής της πρωτοφανούς κατάστασης. Σε τέτοιες στιγμές δείχνουμε τις δυνάμεις που αντλούμε από τις προσωπικές μας αξίες και την ικανότητά μας να ενεργούμε με γνώμονα την ευθύνη προς τον εαυτό μας και τους συνανθρώπους μας, παίρνοντας δύναμη ο ένας από τον άλλον. Είμαστε εδώ για σας και όλοι μαζί για το κοινό καλό.

Παύλος Μυλωνάς
Διευθύνων Σύμβουλος

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης