Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο

ΧΑ: Νέες απώλειες και υψηλή μεταβλητότητα περιμένουν οι αναλυτές – Στο επίκεντρο το Eurogroup

tags :
ΧΑ: Νέες απώλειες και υψηλή μεταβλητότητα περιμένουν οι αναλυτές – Στο επίκεντρο το Eurogroup
Οι αποφάσεις του Eurogroup αλλά και η πορεία των διεθνών αγορών θα καθορίσουν τη σημερινή πορεία του ΧΑ
Παρά τις συντονισμένες πολιτικές παρεμβάσεις για την ανάσχεση των επιπτώσεων του ιού της Κίνας στις παγκόσμιες αγορές, οι επενδυτές εμφανίζονται ανήσυχοι σημειώνουν οι αναλυτές.
Έτσι, για την εγχώρια αγορά περιμένουν νέες απώλειες σήμερα και υψηλή μεταβλητότητα, με το βλέμμα να είναι στραμμένο στις αγορές του εξωτερικού και στο σημερινή Eurogroup όπου αναμένονται αποφάσεις για τη στήριξη των ευρωπαϊκών οικονομιών.
Αύριο (17/3) πριν το άνοιγμα της συνεδρίασης δημοσιεύει αποτελέσματα χρήσης 2019 η Aegean και μετά το κλείσιμο η Fourlis.
Οι τηλεδιασκέψεις που θα ακολουθήσουν αναμένεται να έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς θα προσπαθήσουν οι αναλυτές να ανιχνεύσουν τις επιπτώσεις από τον κορονοϊό στα αποτελέσματα του 2020.

Euroxx
Περιμένουμε αυξημένη μεταβλητότητα σήμερα με τις αποφάσεις του Eurogroup αναφορικά με τη στήριξη των ευρωπαϊκών οικονομιών να είναι στο επίκεντρο.

Eurobank Equities
Για σήμερα, με την ειδησεογραφία αναφορικά με τις επιπτώσεις του κορονοϊού να κυριαρχεί στις παγκόσμιες αγορές, οι ελληνικές μετοχές θα έχουν μία ακόμα ημέρα απωλειών, καθώς οι επενδυτές εμφανίζονται εξαιρετικά νευρικοί παρά τη συντονισμένη πολιτική ανταπόκριση.

Γ.Κ.
www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης