Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

COSMOTE TV: «Μένουμε σπίτι» με κινηματογραφικά blockbuster και μεγάλες παραγωγές Α΄ προβολής

tags :
COSMOTE TV: «Μένουμε σπίτι» με κινηματογραφικά blockbuster και μεγάλες παραγωγές Α΄ προβολής
«Μένουμε σπίτι» με την COSMOTE TV: Κινηματογραφικά blockbuster, παιδικό πρόγραμμα, παραγωγές μεγάλων σκηνοθετών σε Α΄ προβολή
Ο Μάρτιος συνεχίζεται COSMOTE TV με πλούσιο κινηματογραφικό περιεχόμενο.
Μέχρι και τις 31/3 στα κανάλια COSMOTE CINEMA ,οι συνδρομητές θα έχουν στη διάθεσή τους blockbusters (Yesterday, The Lion King, Crawl) σε Α’ Προβολή, ταινίες αγαπημένων δημιουργών και ηθοποιών (Melancholia, Young Adult, Underground, Ghost), καθώς και μεγάλους τίτλους για ενοικίαση μέσα από την on demand υπηρεσία Movies Club (Παράσιτα, Joker, Frozen 2 κλπ.).
Πλούσιο είναι και το παιδικό πρόγραμμα της COSMOTE TV, με την προβολή animated σειρών και ταινιών από τα μεγαλύτερα κινηματογραφικά στούντιο, όπως η Disney.
Οι ταινίες των COSMOTE CINEMA καναλιών, αμέσως μετά την προβολή τους θα είναι διαθέσιμες για ετεροχρονισμένη θέαση μέσα από τη δωρεάν on demand υπηρεσία COSMOTE TV PLUS.
Επίσης, οι συνδρομητές της νέας streaming υπηρεσίας της COSMOTE TV έχουν ακόμα πιο εύκολη πρόσβαση στο είδος ταινιών που τους ενδιαφέρει, αφού με τη χρήση artificial intelligence, η υπηρεσία τους κάνει προτάσεις με βάση τις προτιμήσεις και τις συνήθειες θέασης που έχουν.
Το ίδιο ισχύει και για τα παιδιά, καθώς με τη δημιουργία παιδικού προφίλ ανοίγει ένα πιο φιλικό και απλοποιημένο μενού, στο οποίο τα παιδιά μπορούν να πλοηγούνται και να βρίσκουν εύκολα τις σειρές και ταινίες κινουμένων σχεδίων που θέλουν.
Το μενού διαθέτει υπηρεσία γονικού ελέγχου, ώστε ο γονέας/κηδεμόνας να μπορεί να θέσει περιορισμούς ως προς τη θέαση του περιεχομένου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης