Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μητσοτάκης: Ευκαιρία το κράτος να ανακτήσει την εμπιστοσύνη των πολιτών

Μητσοτάκης: Ευκαιρία το κράτος να ανακτήσει την εμπιστοσύνη των πολιτών
Επικοινωνία εξ αποστάσεως του πρωθυπουργού με τον συγγραφέα Στέλιο Ράμφο
Στη θέση ότι είναι ευκαιρία για το κράτος να ανακτήσει την εμπιστοσύνη των πολιτών με αφορμή την κρίση με την επιδημία του κορωνοϊού κατέληξαν ο πρωθυπουργός Κ. Μητσοτάκης και ο φιλόσοφος – συγγραφέας Στέλιος Ράμφος σε επικοινωνία εξ αποστάσεως που είχαν σήμερα Παρασκευή 20/3.
Όπως αναφέρεται, οι κ.κ.Μητσοτάκης και Ράμφος συμφώνησαν ότι οι δύσκολες συνθήκες που βιώνει τις τελευταίες ημέρες τόσο η χώρα μας, όσο και ο παγκόσμιος πληθυσμός αποτελούν μια μοναδική ευκαιρία για αυξημένη υπευθυνότητα της κοινωνίας, αναφέροντας ότι «στη διάρκεια κρίσεων ακούγαμε παντού...πού είναι το κράτος».
«Τώρα δεν το ακούμε και πρέπει να κάνει ο καθένας ό,τι μπορεί για να μην το ακούσουμε», ήταν η χαρακτηριστική επισήμανση, ενώ και οι δύο σημείωσαν ότι ο καθένας οφείλει να πράττει εκείνο που του αναλογεί καθώς και ότι η εμπειρία αυτή μας διδάσκει πώς μπορούμε να είμαστε μαζί και ενωμένοι, ζώντας χώρια.
Τόνισαν δε την ανάγκη να αναζωπυρωθεί η προοπτική της μεταρρυθμιστικής ατζέντας εν μέσω δύσκολων συνθηκών, ενώ ανανέωσαν το ραντεβού τους, από κοντά αυτή τη φορά, αφού νικηθεί ο κορωνοϊός και επιστρέψει η χώρα σε κανονικές συνθήκες.
Παράλληλα ο κ.Μητσοτάκης είχε τηλεφωνική επικοινωνία με την Επίτροπο αρμόδια για τη Συνοχή και τις Μεταρρυθμίσεις Elisa Ferreira,
Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας ο Πρωθυπουργός ζήτησε από την Επίτροπο, λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης, να υπάρξει η μέγιστη δυνατή ευελιξία για τη χρήση των κονδυλίων του ΕΣΠΑ.
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης