Τελευταία Νέα
Ασφαλιστικά Νέα

Groupama Ασφαλιστική: Ανέκαθεν καλύπτονται οι περιπτώσεις πανδημίας – Στις καλύψεις και ο κορωνοϊός

tags :
Groupama Ασφαλιστική: Ανέκαθεν καλύπτονται οι περιπτώσεις πανδημίας – Στις καλύψεις και ο κορωνοϊός
Η Groupama προτρέπει άπαντες να τηρούν το μέτρο του αυτοπεριορισμού
Σε αυτή την πρωτόγνωρη παγκόσμια συγκυρία, την πανδημία του COVID-19, η Groupama Ασφαλιστική παραμένει Σίγουρα Δίπλα στους ασφαλισμένους, τους συνεργάτες και τους εργαζομένους της.
Αναφορικά με τα ασφαλιστήρια συμβόλαια Ζωής και Υγείας, ατομικά ή ομαδικά, η Groupama Ασφαλιστική διευκρινίζει ότι οι όροι τους ισχύουν κανονικά για την τρέχουσα περίοδο πανδημίας και καλύπτουν έξοδα νοσηλείας ή εξετάσεων του ασφαλιζόμενου. Σημειώνεται ότι τα συμβόλαια της Groupama Ασφαλιστικής κάλυπταν ανέκαθεν τις περιόδους πανδημίας – που σημαίνει ότι η συγκεκριμένη κάλυψη δεν προστέθηκε εκ των υστέρων, υπό την πίεση των γεγονότων.
Με κύριο γνώμονα την ατομική και συλλογική υγεία και ασφάλεια, η εταιρεία λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα που υποδεικνύονται από την Πολιτεία και τις αρμόδιες αρχές, διασφαλίζοντας παράλληλα την απρόσκοπτη λειτουργία των υπηρεσιών της.
Σε αυτό το πλαίσιο, προτρέπει άπαντες να τηρούν το μέτρο του αυτοπεριορισμού, ειδικότερα οι συνάνθρωποί μας που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες, και εγγυάται ότι οποιοδήποτε αίτημα προς την εταιρεία μπορεί αποτελεσματικά να εξεταστεί και να επιλυθεί με τη χρήση απομακρυσμένων μέσων (τηλέφωνο, email).
Με αίσθημα ευθύνης και υπευθυνότητας σε αυτές τις δύσκολες στιγμές, η Groupama Ασφαλιστική θα συνεχίσει όπως πάντα, σίγουρα, να προσφέρει τις υπηρεσίες της, προστατεύοντας την υγεία των ανθρώπων της.
Σχετικά με την Groupama Ασφαλιστική
Η Groupama Ασφαλιστική αποτελεί μία από τις κορυφαίες ασφαλιστικές εταιρείες στην ελληνική αγορά. Με κύκλο εργασιών που ανήλθε στα 139,4 εκ. ευρώ το 2018, η εταιρεία διακρίνεται για το κύρος και την αξιοπιστία της, παρέχοντας ολοκληρωμένα προϊόντα και καινοτόμες υπηρεσίες. Η Groupama Ασφαλιστική διατηρεί ένα ισχυρό δίκτυο ασφαλιστικών πρακτόρων και διαμεσολαβητών, καλύπτοντας τις ανάγκες των πελατών της σε όλη τη χώρα.
Από το 2007 αποτελεί 100% θυγατρική του γαλλικού Ομίλου Groupama, που φιλοδοξεί να οδηγήσει την Groupama Ασφαλιστική στην κατάκτηση μιας εκ των ηγετικών θέσεων στην ελληνική ασφαλιστική αγορά. Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στη διεύθυνση https://www.groupama.gr/.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης