Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Πάνω από 30 σπίτια και το οδικό δίκτυο στον Δήμο Πάργας υπέστησαν σοβαρές ζημιές από το σεισμό των 5,6 Ρίχτερ

Πάνω από 30 σπίτια και το οδικό δίκτυο στον Δήμο Πάργας υπέστησαν σοβαρές ζημιές από το σεισμό των 5,6 Ρίχτερ
Συνεργεία της Περιφέρειας εργάζονται πυρετωδώς για να αποκαταστήσουν τις ζημιές στο επαρχιακό δίκτυο όπου σημειώθηκαν καταπτώσεις βράχων
Περίπου 30 παλιά σπίτια υπέστησαν σοβαρές ζημιές και κατέρρευσαν τοίχοι στο Καναλάκι της Πρέβεζας και στα γύρω χωριά των Δήμων Πάργας και Σουλίου, που χτυπήθηκαν από τα σεισμό των 5,6 ρίχτερ.
Κλιμάκιο της Περιφέρειας, βρέθηκε από τον πρωί στις πληγείσες περιοχές καταγράφοντας τις ζημιές σε σπίτια και στο οδικό δίκτυο.  
Οικοδομές της δεκαετίας του 1970 υπέστησαν σοβαρές ζημιές και κρίνονται ακατοίκητες ενώ από θαύμα σώθηκε ένα ζευγάρι όταν ο εξωτερικός τοίχος του σπιτιού του έπεσε δίπλα από το κρεβάτι τους.
Ο πρόεδρος του ΟΑΣΠ Ευθύμιος Λέκκας που βρίσκεται από το πρωί στην περιοχή, σε δηλώσεις του, ανέφερε πως για το μέγεθος του σεισμού η περιοχή άντεξε. Ωστόσο επισημαίνει πως σε επικοινωνία με τα αρμόδια υπουργεία δρομολογείται λύση για όλους εκείνους που τα σπίτια τους κρίνονται ακατάλληλα, με γνώμονα την κρίσιμη περίοδο του κορωνοϊού που διανύουμε.
Σοβαρά ζημιές υπέστη το νεκροταφείο στο Κανελάκι ενώ συνεργεία της Περιφέρειας εργάζονται πυρετωδώς για να αποκαταστήσουν τις ζημιές στο επαρχιακό δίκτυο όπου σημειώθηκαν καταπτώσεις βράχων.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης