Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

Περιθώρια ανόδου έως... 304% βλέπει για τις ελληνικές τραπεζικές μετοχές η JP Morgan - Σύσταση overweight, εκτός από Eurobank (neutral)

tags :
Περιθώρια ανόδου έως... 304% βλέπει για τις ελληνικές τραπεζικές μετοχές η JP Morgan - Σύσταση overweight, εκτός από Eurobank (neutral)
Στην Alpha Bank η τιμή στόχος είναι 2,50 ευρώ, κάτι που υποδηλώνει άνοδο 296%, για τη Eurobank 1 ευρώ (+174%), για την Εθνική 3,80 ευρώ (+281%) και για την Πειραιώς 4,2 ευρώ (304%)
Η σημαντική πτώση που έχει προκαλέσει στις τιμές των ελληνικών τραπεζικών μετοχών η κρίση του κορωνοϊού, έχει αυξήσει σε δυσθεώρητα ύψη τα περιθώρια ανόδου.
Αυτό αναφέρει η JP Morgan Cazenove στην σημερινή (23/3/2020) 19σέλιδη ανάλυσή της υπό τον τίτλο "CEEMEA Banks: Packages of support from policymakers and Governments go some way to alleviate virus stress" (Τα πακέτα στήριξης από τους υπεύθυνους για τη χάραξη πολιτικής και τις κυβερνήσεις εξηγούν μερικώς τον περιορισμό του στρες από ιούς), που σας παρουσιάζει το Bankingnews.gr.
Σύμφωνα με την ανάλυση, τα μέτρα για τη στήριξη της οικονομίας είναι τα μεγαλύτερα σε σχέση με τις αρχές στις χώρες της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης & της Μέσης Ανατολής (CEEMEA), καθώς η χώρα επωφειλείται και από τη στήριξη των ευρωπαϊκών αρχών.
Image
Σε αυτό το πλαίσιο, η JP Morgan παραμένει με τη σύσταση overweight, ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς, στις μετοχές της Alpha Bank, της Εθνικής και της Πειραιώς, ενώ για την Eurobank η σύσταση παραμένει neutral (ουδετερότητα).
Στην Alpha Bank η τιμή στόχος είναι 2,50 ευρώ, κάτι που υποδηλώνει άνοδο 296%, για τη Eurobank 1 ευρώ (+174%), για την Εθνική 3,80 ευρώ (+281%) και για την Πειραιώς 4,2 ευρώ (304%).
Αξίζει να σημειωθεί εδώ ότι η ανάλυση της JP Morgan προκαλεί αλγεινή εντύπωση, καθώς δεν γίνεται κανένας λόγος για τις παραμέτρους της κρίσης του κορωνοϊού, όπως είναι η διάρκεια των μέτρων για την ανακοπή της εξάπλωσης του ιού, αλλά και την απουσία στοιχείων για το πλήγμα που ήδη έχει καταφερθεί στην ελληνική οικονομία.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης