Λάμψα: Αναστέλλεται προσωρινά η λειτουργία των ξενοδοχείων Μεγάλη Βρεταννία και King George λόγω του κορωνοϊού

Λάμψα: Αναστέλλεται προσωρινά η λειτουργία των ξενοδοχείων Μεγάλη Βρεταννία και King George λόγω του κορωνοϊού
Την προσωρινή διακοπή της λειτουργίας του εμβληματικού Ξενοδοχείου Μεγάλη Βρετανία και του γειτονικού ιστορικού Ξενοδοχείου King George λόγω του κορωνοϊού ανακοίνωσε η Λάμψα
Την προσωρινή διακοπή της λειτουργίας του εμβληματικού Ξενοδοχείου Μεγάλη Βρετανία και του γειτονικού ιστορικού Ξενοδοχείου King George λόγω της επιδημίας του κορωνοϊού ανακοίνωσε η Εταιρεία Ελληνικών Ξενοδοχείων Λάμψα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Με μεγάλη λύπη, αλλά ακόμη μεγαλύτερη αισιοδοξία για το μέλλον, η Εταιρεία Ελληνικών Ξενοδοχείων Λάμψα Α.Ε, ανακοινώνει την προσωρινή διακοπή της λειτουργίας του εμβληματικού Ξενοδοχείου Μεγάλη Βρετανία και του γειτονικού ιστορικού Ξενοδοχείου King George λόγω της επιδημίας του κορωνοϊού.
Το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία λειτουργεί αδιαλείπτως για σχεδόν 150 χρόνια όντας ουσιαστικά ο βασικός και διαχρονικός ξενώνας της πόλης των Αθηνών καθώς και η ναυαρχίδα της ελληνικής  ξενοδοχείας.
Θα λειτουργήσει αμέσως μόλις αυτό γίνει δυνατό και θα συνεχίσει να προσφέρει  εξαιρετικές υπηρεσίες στην μακρόχρονα πιστή πελατεία του.
Η Διεύθυνση και το προσωπικό εύχονται σε όλους καλή υγεία και προσβλέπουν σε ένα σύντομο επανιδείν».

www.bankingnews.gr

bankingnews.gr

BREAKING NEWS