Τουρισμός & Αερομεταφορές

Η Ryanair αναστέλλει έως τον Ιούνιο τις πτήσεις της

tags :
Η Ryanair αναστέλλει έως τον Ιούνιο τις πτήσεις της
Όπως ανακοίνωσε η εταιρεία δεν θα πραγματοποιήσει καμία πτήση μέσα στον Απρίλιο και τον Μαϊό, λόγω των περιορισμών που έχουν τεθεί στις αεροπορικές μετακινήσεις
Από σήμερα έως και τον Ιούνιο αναστέλλει τα δρομολόγια της η Ryanair μετά τους περιορισμούς που έχουν τεθεί στις μετακινήσεις, λόγω κορωνοϊού.
Όπως ανακοίνωσε η εταιρεία δεν θα πραγματοποιήσει καμία πτήση μέσα στον Απρίλιο και τον Μαϊό, λόγω των περιορισμών που έχουν τεθεί στις αεροπορικές μετακινήσεις, εξαιτίας της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού.
“Δεν αναμένεται να πραγματοποιήσουμε πτήσεις μέσα στον Απρίλιο και τον Μαϊό, αν και αυτό θα εξαρτηθεί από τις εκάστοτε κυβερνητικές οδηγίες, στις οποίες και θα συμμορφωθούμε”, υπογράμμισε ο διευθύνων σύμβουλος της Ryanair Michael O’Leary.
Δεν αναμένουμε να πραγματοποιούμε πτήσεις κατά τη διάρκεια των μηνών Απριλίου και Μαΐου αυτή τη στιγμή, αλλά αυτό θα εξαρτηθεί σαφώς από τις κυβερνητικές συμβουλές και θα συμμορφωνόμαστε σε όλες τις περιπτώσεις με αυτές τις οδηγίες “, δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της αεροπορικής εταιρείας Michael O’Leary μία δήλωση.
Ωστόσο, ο αερομεταφορέας θα προσφέρει τα αεροσκάφη του για πτήσεις επαναπατρισμού και να μεταφέρει επείγουσες προμήθειες τροφίμων και ζωτικής σημασίας όπως φάρμακα και εξοπλισμό ατομικής προστασίας σε όλη την Ευρώπη όπου απαιτείται.

Πηγή: www.tourismtoday.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης