Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ράλι στη Wall με τον Dow +6,38% μετά το σοκ από τα επιδόματα ανεργίας στα 3,28 εκατ. καθησυχάζει ο Mnuchin - Ήπια κέρδη στην Ευρώπη DAX +1,28%

tags :
Ράλι στη Wall  με τον Dow +6,38% μετά το σοκ από τα επιδόματα ανεργίας στα 3,28 εκατ. καθησυχάζει ο Mnuchin - Ήπια κέρδη στην Ευρώπη DAX +1,28%
Οι νέες αιτήσεις επιδομάτων εργασίας στις ΗΠΑ κατέγραψαν αύξηση ρεκόρ στα 3,28 εκατ.
(upd7) Ράλι κατέγραψαν σήμερα (26/3) οι δείκτες της Wall Street, παρά την εκτόξευση των νέων αιτήσεων για επιδόματα ανεργίας στις ΗΠΑ, στα επίπεδα ρεκόρ των 3,28 εκατ. η οποία είχε προεξοφληθεί και θεωρείται πρόσκαιρη, όπως διευκρίνισε ο αμερικανός υπουργός Οικονομικών Steven Mnuchin.
Όπως ήταν αναμενόμενο, η αγορά εργασίας κατέρρευσε υπό το βάρος των έκτακτων μέτρων κατά της πανδημίας του κορωνοϊού.
O υπουργός Οικονομικών Steven Mnuchin εκτίμησε ότι τα στοιχεία δεν είναι αντιπροσωπευτικά, καθώς μόλις ενισχυθεί η αγορά με τη ρευστότητα του πακέτου στήριξης ύψους 2 τρισ. δολ, οι επιχειρήσεις θα προχωρήσουν εκ νέου σε προσλήψεις.
Ο βιομηχανικός δείκτης Dow Jones έκλεισε με ράλι +6,38% στις 22.552 μονάδες ή άνοδος άνω των 1.350 μονάδων. 

Ο δείκτης – βαρόμετρο S&P 500 σημείωσε άνοδο +6,24% στις 2.630 μονάδες.
Στις 7.797 μονάδες έκλεισε ο τεχνολογικός Nasdaq με άνοδο +5,6%.
Ο δείκτης φόβου VIX -4,41% στις 60,26 μονάδες.
Το Brent σημειώνει πτώση -1% στα 27 δολάρια.

Κέρδη +1,28% σημείωσε ο δείκτης DAX στην Φρανκφούρτη κλείνοντας στις 10.000 μονάδες.
Κέρδη +0,73% στις 17.369 μονάδες ο δείκτης FTSE MIB στο Μιλάνο.
Image
Image

Το νομοσχέδιο - παρά τις διαφωνίες και επιφυλάξεις ορισμένων γερουσιαστών - εξασφάλισε ήδη το πράσινο φως στη Γερουσία και αναμένεται αύριο (27/3) να ψηφιστεί και από τη Βουλή των Αντιπροσώπων προκειμένου στη συνέχεια να υπογραφεί από τον πρόεδρο Trump.
Οι επενδυτές ελπίζουν ότι το πακέτο θα βοηθήσει να σταθεροποιηθεί η αμερικανική οικονομία η οποία κλυδωνίζεται έντονα από τις μαζικές απαγορεύσεις μετακινήσεων και το πάγωμα της επιχειρηματικής δραστηριότητας εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού.
Νέα δέσμευση ότι η κεντρική τράπεζα θα συνεχίσει να χρησιμοποιεί τα εργαλεία που διαθέτει για την καταπολέμηση της οικονομικής επιβράδυνσης που προκλήθηκε από την κρίση του κορωνοϊού, ανέλαβε ο Πρόεδρος της Federal Reserve Jerome Powell.
Σε συνέντευξη του στο NBC, ο επικεφαλής της κεντρικής τράπεζας ανέφερε ότι οι πρόσφατες πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει η Fed θα βοηθήσουν στην παροχή κεφαλαίων σε επιχειρήσεις που την χρειάζονται και θα είναι ιδιαίτερα χρήσιμες όταν ο ιός τεθεί υπό έλεγχο.
"Δεν πρόκειται να εξαντληθούν τα πυρομαχικά, αυτό δεν θα συμβεί", δήλωσε ο Powell.
"Εξακολουθούμε να διαθέτουμε περιθώρια πολιτικής για να στηρίξουμε την οικονομία".
Τις τελευταίες δύο εβδομάδες, η Fed έχει μειώσει το επιτόκιο αναφοράς σχεδόν στο μηδέν και ξεκίνησε μια σειρά μέτρων που αποσκοπούν στη διατήρηση της ροής της πίστωσης.
Εάν το α' τρίμηνο του 2020 φαίνεται άσχημο για τη Wall Street, το επόμενο θα είναι ακόμα χειρότερο, όπως προκύπτει από τις δηλώσεις αναλυτή της JP Morgan.
Ειδικότερα, η Anastasia Amoroso αναμένει ότι η πανδημία του κορωνοϊού θα οδηγήσει σε συρρίκνωση της οικονομικής ανάπτυξης των ΗΠΑ κατά 14% το δεύτερο τρίμηνο που αρχίζει την επόμενη Τετάρτη.
Ωστόσο, η ίδια επισημαίνει ότι υπάρχει κάποια ελπίδα.
«Θα μπορούσαμε να δούμε διψήφια ανοδική κίνηση στο τρίτο τρίμηνο.
Σίγουρα θα αντισταθμίσουμε πολλά από αυτά που χάσαμε στο δεύτερο τρίμηνο» δήλωσε στο CNBC και συμπλήρωσε «θα μπορούσαμε να δούμε μια ανάκαμψη της δραστηριότητας στο δεύτερο εξάμηνο του έτους».
Σύμφωνα με την Amoroso το πιο σημαντικό ερώτημα για τη Wall Street είναι πόσο θα διαρκέσει το shutdown.
«Τα μέτρα περιορισμού πρέπει να δουλέψουν» τόνισε και επεσήμανε ότι χωρίς το πακέτο μέτρων, δύσκολα θα διατηρηθεί η άνοδος της αγοράς.
Στη δημοσιότητα δόθηκαν και τα στοιχεία για το αμερικανικό ΑΕΠ δ΄τριμήνου 2019.
Ειδικότερα, σταθερό ρυθμό ανάπτυξης διατήρησε η αμερικανική οικονομία το τέταρτο τρίμηνο του 2019, σύμφωνα με τα τελικά στοιχεία που δημοσίευσε σήμερα (26/3) η Υπηρεσία Οικονομικών Αναλύσεων, επιβεβαιώνοτνας τις προκαταρκτικές εκτιμήσεις.
Ειδικότερα, το ΑΕΠ της μεγαλύτερης οικονομίας παγκοσμίως αυξήθηκε κατά 2,1% σε τριμηνιαία βάση, έναντι ανάπτυξης 2,1% το τρίτο τρίμηνο και έναντι των προηγούμενων εκτιμήσεων επίσης στο 2,1%.
Ο δείκτης προσωπικών καταναλωτικών δαπανών (PCE) αυξήθηκε κατά 1,4% σε τριμηνιαία βάση, έναντι αύξησης 2,1% το τρίτο τρίμηνο, την ίδια στιγμή που οι προκαταρκτικές εκτιμήσεις έκαναν λόγο για άνοδο του δείκτη κατά 1,3%.
Εφόσον εξαιρεθούν οι ευμετάβλητες τιμές ενέργειας και τροφίμων, ο δείκτης PCE διαμορφώνεται στο 1,3% έναντι 2,1% το προηγούμενο τρίμηνο και έναντι των αρχικών εκτιμήσεων στο 1,2%.
Η αύξηση του ΑΕΠ το τέταρτο τρίμηνο αντικατοπτρίζει τη θετική συνεισφορά του PCE, των εξαγωγών, των πάγιων επενδύσεων στις κατοικίες και των κυβερνητικών δαπανών», αναφέρει η Υπηρεσία σε ανακοίνωσή της.
Παράλληλα, η Υπηρεσία αναφέρει ότι «η επί τα βελτίω αναθέωρηση που πραγματοποιήθηκε στον δείκτη προσωπικών καταναλωτικών δαπανών αντισταθμίστηκε σε μεγάλο βαθμό από την υποβάθμιση των στοιχείων για τις κυβερνητικές δαπάνες».

Καταρρέει η αγορά εργασίας των ΗΠΑ - Άλμα στις 3,28 εκατ. οι αιτήσεις επιδομάτων ανεργίας

Καταρρέει η αγορά εργασίας των ΗΠΑ λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, με τις νέες αιτήσεις επιδομάτων ανεργίας, να εκτοξεύονται στα 3,28 εκατ.
«Οι προσπάθειες περιορισμού του κορωνοϊού προκάλεσαν μια πολύ απότομη και δραματική αλλαγή μέσα σε λίγες ημέρες», σχολίασε η Societe Generale.
Image
Ο αριθμός των Αμερικανών που έμειναν άνεργοι αυξήθηκε στα υψηλότερα επίπεδα από το 1982 την περασμένη εβδομάδα, καθώς οι επιχειρήσεις έκλεισαν και απολύθηκαν εργαζόμενοι ως μέρος των προσπαθειών για την επιβράδυνση της εξάπλωσης του κορωναϊού.
Οι αρχικές αιτήσεις ανεργίας κατά την εβδομάδα που έληξε στις 21 Μαρτίου αυξήθηκαν από 282.000, ενώ είναι υψηλότερες από το προηγούμενο ρεκόρ των 695.000 το 1982, σύμφωνα με τα στοιχεία του Υπουργείου Εργασίας.
Οι αιτήσεις αυξήθηκαν και στις 50 πολιτείες και στην περιφέρεια της Κολούμπια, ενώ εννέα πολιτείες ανέφεραν αυξήσεις τουλάχιστον κατά 100.000 από την προηγούμενη εβδομάδα.

Καθησυχάζει ο Mnuchin - Πρόσκαιρη η πτώση

Στο γεγονός ότι η σημερινή ιστορική αύξηση στις νέες αιτήσεις για επίδομα ανεργίας στις ΗΠΑ δεν πρέπει να αποτελεί ένα αξιοσημείωτο στοιχείο, αναφέρθηκε ο Αμερικανός υπουργός Οικονομικών, Steven Mnuchin, διευκρινίζοντας ότι τα στοιχεία αφορούν την περίοδο πριν από την ανακοίνωση του πακέτου στήριξης ύψους 2 τρισ. δολαρίων.
Ειδικότερα, ο Αμερικανός ΥΠΟΙΚ δήλωσε ότι το σημερινό «άλμα» στις αιτήσεις «δεν αποτελεί ένα οικονομικό στοιχείο στο οποίο πρέπει να επικεντρωθούμε, καθώς σημειώθηκε την περίοδο πριν από τη διασφάλιση των μέτρων στήριξης».
«Απλά θεωρώ ότι αυτοί οι αριθμοί δεν είναι σχετικοί αυτή στιγμή, είτε αποδειχθούν μεγαλύτεροι ήταν μικρότεροι βραψυπρόθεσμα», δήλωσε ο κ. Mnuchin σε δηλώσεις του στο δίκτυο CNBC.
Μάλιστα, ο Αμερικανός ΥΠΟΙΚ εξέφρασε την ελπίδα του ότι μόλις εγκριθεί το πακέτο από τη Βουλή των Αντιπροσώπων, οι επιχειρήσεις θα ξεκινήσουν τη διαδικασία επαναπρόσληψης των εργαζομένων.

Κέρδη στις ευρωαγορές

Με κέρδη έκλεισαν οι ευρωαγορές με το ενδιαφέρον στρέφεται στην τηλεδιάσκεψη των ηγετών της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τα έκτακτα μέτρα λόγω κορωνοϊού, με 9 χώρες - μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα - να ζητούν την έκδοση ευρωομολόγων (coronabonds).
Ράλι καταγράφουν τα ομόλογα της Ευρωζώνης, καθώς η ΕΚΤ θα καταργεί τα όρια για τις αγορές ομολόγων.
Στο μέτωπο της νομισματικής πολιτικής, αμετάβλητο στο 0,1% διατήρησε η Bank of England το βασικό της επιτόκιο.

Image
Στο μέτωπο των μακροοικονομικών, «βουτιά» αναμένεται να καταγράψει το καταναλωτικό κλίμα στη Γερμανία για τον Απρίλιο του 2020, σύμφωνα με τα σημερινά (26/3) στοιχεία του ερευνητικού ινστιτούτου GfK, υποχωρώντας στα χαμηλότερα επίπεδα των τελευταίων έντεκα ετών.
Ειδικότερα, ο δείκτης καταναλωτικού κλίματος του GfK που αφορά τον Απρίλιο διαμορφώθηκε στις 2,7 μονάδες, έναντι 8,3 μονάδων τον προηγούμενο μήνα, γεγονός που αποτελεί το χαμηλότερο επίπεδο από τον Μάρτιο του 2009, όταν ο δείκτης είχε διαμορφωθεί στις 2,6 μονάδες.
Παράλληλα, τα στοιχεία του ινστιτούτου αποδείχθηκαν κατώτερα σε σύγκριση με τις εκτιμήσεις των αναλυτών, οι οποίοι προέβλεπαν ότι ο δείκτης θα διαμορφωθεί στις 7,5 μονάδες.
Ο υποδείκτης που σχετίζεται με τις προοπτικές της γερμανικής οικονομίας κατέγραψε «βουτιά» στις -19,2 μονάδες, έναντι 1,2 μονάδων τον προηγούμενο μήνα, γεγονός που αποτελεί το χαμηλότερο επίπεδο από τον Αύγουστο του 2012, όταν ο δείκτης είχε διαμορφωθεί στις -20 μονάδες.
«Λαμβάνοντας υπόψη τις τρέχουσες εξελίξεις, αποσύρουμε τις προβλέψεις μας για αύξηση της κατανάλωσης κατά 1% το 2020», δήλωσε ο ειδικός καταναλωτών του ινστιτούτου, Rolf Buerkl, διευκρινίζοντας ότι «οι πωλητές λιανικού εμπορίου, οι κατασκευαστές και οι πάροχοι υπηρεσιών πρέπει να προετοιμαστούν για μία ύφεση».
«Το πόσο σοβαρή θα είναι αυτή η ύφεση θα εξαρτηθεί τελικά από το πότε θα επιστρέψει η οικονομία στην ομαλότητα», πρόσθεσε ο κ. Buerkl, ενώ υπογράμμισε ότι «μία αξιόπιστη πρόβλεψη σχετικά με την κατανάλωση μπορεί να γίνει μόνο όταν μπορούμε να προβλέψουμε πόσον καιρό θα παραμείνουν τα προστατευτικά μέτρα για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού».
«Οι καταναλωτές αναμένουν πολύ δύσκολες στιγμές για την οικονομία της Γερμανίας το επόμενο διάστημα», πρόσθεσε ο ειδικός καταναλωτών του GfK.


Ράλι στα ομόλογα, η ΕΚΤ καταργεί τα όρια για τις αγορές ομολόγων


Ράλι καταγράφουν τα ομόλογα της Ευρωζώνης, μετά τις πληροφορίες για κατάργηση των ορίων για αγορές ομολόγων από την ΕΚΤ, με τις αποδόσεις να υποχωρούν σημαντικά.
Ειδικότερα, η απόδοση του 10ετούς ομολόγου της Γερμανίας υποχωρεί στο -0,313% από -0,293%.
Το 10ετές της Ιταλίας διαμορφώνεται στο 1,44% από 1,576%.
Στην Ισπανία η απόδοση του 10 ετούς υποχωρεί στο 0,766% από 0,865%.
Η απόδοση του ιρλανδικού 10ετούς υποχωρεί στο 0,259% από 0,341%,
Στην Πορτογαλία η απόδοση του 10ετούς διαμορφώνεται στο 0,889% από 1,004%.
Image

Image
Σε μια απόφαση σταθμό που της παρέχει απεριόριστη δύναμη για να καταπολεμήσει τις οικονομικές συνέπειες του κορωνοϊού προχωρά η ΕΚΤ.
Ειδικότερα, σύμφωνα με έγγραφο που αποκαλύπτει το Bloomberg, η ΕΚΤ θα καταργήσει τα όρια για τις αγορές ομολόγων 750 δισ. ευρώ στο πλαίσιο του προγράμματος της για τη στήριξη της οικονομίας στην ευρωζώνη.
«Το ευρωσύστημα δεν θα ανεχθεί κανένα κίνδυνο στην ομαλή μετάδοση της νομισματικής πολιτικής σε όλες της χώρες της ευρωζώνης» αναφέρεται στο έγγραφο.
Το πρόγραμμα έκτακτης ανάγκης που αναμένεται να συνεχιστεί μέχρι το τέλος του 2020, θα περιλαμβάνει επίσης ομόλογα με μικρότερες διάρκειες από ό,τι ίσχυε μέχρι σήμερα.
Ο Frederik Ducrozet από την Bank Pictet στη Γενεύη, δήλωσε ότι οι αλλαγές θα παίξουν καθοριστικό ρόλο.
«Με λίγα λόγια, η απόφαση αίρει σχεδόν όλους τους περιορισμούς για τις αγορές assets, ενισχύοντας περαιτέρω τη αξιοπιστία της.
Τώρα, οι αγορές assets μπορούν να συνεχιστούν και το 2021» επισημαίνει ο ίδιος σε σχετική ανάλυση.
Ενώ, η ΕΚΤ πρόκειται να διοχετεύσει φέτος από 1,1 τρισ. ευρώ στην ευρωζώνη, το εύρος των αγορών της έχει πληγεί από ανησυχίες που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε αυτοεπιβαλλόμενα όρια που θα περιόριζαν τις αγορές.
Υπενθυμίζεται εδώ ότι στην τελευταία συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της ΕΚΤ, αποφασίστηκε να ξεκινήσει ένα νέο προσωρινό πρόγραμμα αγοράς εταιρικών και κρατικών τίτλων για την αντιμετώπιση των σοβαρών κινδύνων στον μηχανισμό μετάδοσης της νομισματικής πολιτικής και τις προοπτικές της ευρωζώνης που δημιουργεί η εξάπλωση και κλιμάκωση του κορονοϊού.

Μεικτά πρόσημα στην Ασία


Με μεικτά πρόσημα έκλεισαν σήμερα Πέμπτη (26/3) οι αγορές της Ασίας, στον απόηχο των νέων κερδών που σημειώθηκαν χθες στη Wall Street, μετά το νέο πακέτο στήριξης 2 τρισ. δολ. που ανακοίνωσε η Γερουσία στις ΗΠΑ.
Ειδικότερα, ο δείκτης Nikkei στην Ιαπωνία έκλεισε με απώλειες της τάξεως του -4,51% στις 18.664,60 μονάδες, ενώ αντίθετα ο δείκτης S&P/ASX 200 στην Αυστραλία κατέγραψε κέρδη της τάξεως του +2,30% στις 5.113,30 μονάδες.
Ο δείκτης Kospi στη Νότια Κορέα υποχώρησε κατά -1,09% στις 1.686,24 μονάδες, την ίδια στιγμή που ο δείκτης SET στην Ταϋλάνδη ενισχύεται κατά +0,26% στις 1.082,86 μονάδες.
Παράλληλα, ο δείκτης Hang Seng στο Χονγκ Κονγκ υποχωρεί κατά -1,36% στις 23.208 μονάδες, ενώ στον αντίποδα ο δείκτης Taiwan Weighted στην Ταϊβάν έκλεισε με κέρδη της τάξεως του +0,95% στις 9.736,36 μονάδες.
Όσον αφορά την ηπειρωτική Κίνα, ο δείκτης Shanghai Composite υποχώρησε κατά -0,60% στις 2.764,91 μονάδες, την ίδια στιγμή που ο δείκτης SZSE Component έκλεισε με απώλειες της τάξεως του -0,84% στις 10.155,36 μονάδες.
Ο δείκτης IDX Composite στην Ινδονησία καταγράφει τη μεγαλύτερη άνοδο μεταξύ των ασιατικών αγορών, και συγκεκριμένα στο +10,30% και τις 4.343,26 μονάδες, ενώ ο δείκτης STI στη Σιγκαπούρη υποχωρεί κατά -0,75% στις 2.486,66 μονάδες, μετά τα στοιχεία του Υπουργείου Εμπορίου της χώρας τα οποία έδειξαν συρρίκνωση του ΑΕΠ κατά 2,2% σε ετήσια βάση το πρώτο τρίμηνο του 2020.
Μάλιστα, σε τριμηνιαία βάση, το ΑΕΠ της Σιγκαπούρης συρρικνώθηκε κατά 10,6%, έναντι αύξησης 0,6% το τέταρτο τρίμηνο του 2019, την ίδια στιγμή που οι αναλυτές προέβλεπαν ότι η συρρίκνωση θα περιοριστεί στο 4,4%.
Σύμφωνα με την αναλύτρια της IG, Jingyi Pan, οι αγορές δείχνουν να υιοθετούν μία στάση αναμονής μέχρι να τεθούν σε εφαρμογή τα μέτρα στήριξης στις ΗΠΑ, τα οποία αποσκοπούν στο να περιοριστεί ο αντίκτυπος του κορωνοϊού στην αμερικανική οικονομία.
Χθες, ο δείκτης Dow Jones ενισχύθηκε κατά +2,39% στις 21.200,55 μονάδες, ενώ μικρότερη ήταν η άνοδος για τον δείκτη S&P 500, o οποίος έκλεισε στο +1,15% και τις 2.475,56 μονάδες.
Παρά την ισχυρή άνοδο που σημειώθηκε ενδοσυνεδριακά, στον απόηχο της ανακοίνωσης του πακέτου, οι αγορές της Wall Street περιόρισαν εν συνεχεία τα κέρδη τους, καθώς οι διαφωνίες που υπάρχουν εντός του αμερικανικού Κοινοβουλίου για τα μέτρα στήριξης δημιουργούν ερωτήματα σχετικά με το πότε αυτά θα τεθούν σε εφαρμογή.

Πτώση στις τιμές του πετρελαίου

Πτώση καταγράφουν οι τιμές του πετρελαίου, καθώς η αύξηση στα αποθέματα των ΗΠΑ κατά την περασμένη εβδομάδα εντείνει τις ανησυχίες για την άνοδο της παγκόσμιας υπερπροσφοράς.
Ειδικότερα, το προθεσμιακό συμβόλαιο Μαΐου 2020 για το Brent υποχωρεί κατά -1,64% με την τιμή του να διαμορφώνεται στα 26,94 δολ. ανά βαρέλι, την ίδια στιγμή που το προθεσμιακό συμβόλαιο Απριλίου 2020 για το αμερικανικό αργό καταγράφει πτώση της τάξεως του -2,82% στα 23,80 δολ. ανά βαρέλι.
Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της Αμερικανικής Υπηρεσίας Πληροφοριών Ενέργειας, τα αποθέματα ΗΠΑ για την εβδομάδα που ολοκληρώθηκε στις 20 Μαρτίου αυξήθηκαν κατά 1,6 εκατ. βαρέλια, την ίδια στιγμή που οι αναλυτές προέβλεπαν ότι η άνοδος θα διαμορφωθεί στα 2,8 εκατ. βαρέλια.
Παράλληλα, τα στοιχεία της Υπηρεσίας έρχονται σε πλήρη αντίθεση με τα προκαταρκτικά στοιχεία του Αμερικανικού Ινστιτού Πετρελαίου, τα οποία έδειξαν πτώση των αποθεμάτων κατά 1,24 εκατ. βαρέλια.
«Οι δυσκολίες παραμένουν για την αγορά πετρελαίου και η αυξανόμενη υπερπροσφορά θα προκαλέσει σύντομα μία κατάσταση από την οποία δε θα μπορεί να κρυφτεί κανείς», επεσήμανε ο επικεφαλής αναλυτής αγορών της Rystad Energy, Bjornar Tonhaugen.
Η παγκόσμια ζήτηση πετρελαίου εξακολουθεί να δέχεται ισχυρές πιέσεις λόγω της πανδημίας του COVID-19, η οποία έχει περιορίσει σε μεγάλο βαθμό τις ταξιδιωτικές μετακινήσεις και έχει οδηγήσει πολλές χώρες σε προσωρινό lockdown.
Σημειώνεται ότι χθες (25/3) η Ινδία, η οποία αποτελεί τη χώρα με την τρίτη μεγαλύτερη κατανάλωση πετρελαίου παγκοσμίως, έθεσε σε εφαρμογή ένα lockdown 21 ημερών, προκειμένου να περιορίσει την έξαρση του ιού στη χώρα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης