Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Επείγουσες ενέργειες μέσα στις επόμενες ημέρες ζητά για τον κλάδο ο Παγκόσμιος Οργανισμός Τουρισμού

tags :
Επείγουσες ενέργειες μέσα στις επόμενες ημέρες ζητά για τον κλάδο ο Παγκόσμιος Οργανισμός Τουρισμού
Το WTTC παροτρύνει τους ηγέτες να λάβουν μέτρα για να σώσουν έως και 75 εκατομμύρια θέσεις εργασίας, οι οποίες λένε ότι βρίσκονται σε άμεσο κίνδυνο στον τομέα
Έκκληση στους ηγέτες των G20 να αναλάβουν δράση ώστε να μην καταρρεύσει η βιομηχανία του Τουρισμού εν μέσω της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού απευθύνει το Παγκόσμιο Συμβούλιο Τουρισμού και Ταξιδίων (WTTC).
Το WTTC παροτρύνει τους ηγέτες να λάβουν μέτρα για να σώσουν έως και 75 εκατομμύρια θέσεις εργασίας, οι οποίες λένε ότι βρίσκονται σε άμεσο κίνδυνο στον τομέα.
“Εάν δεν ληφθούν επείγουσες ενέργειες μέσα στις επόμενες ημέρες, ο τομέας των ταξιδιών και του τουρισμού αντιμετωπίζει οικονομική ύφεση από την οποία θα αγωνιστεί να ανακάμψει, τονίζει η Gloria Guevara, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του WTTC.
Καλούμε όλους όσους βρίσκονται σε θέση να βοηθήσουν τους αδύναμους και να εφαρμόσουν πολιτικές για την υποστήριξη και τη διατήρηση ενός τομέα που αποτελεί κινητήρια δύναμη της παγκόσμιας οικονομίας και υπεύθυνο για τη δημιουργία μιας στις πέντε από όλες τις νέες θέσεις εργασίας”.

Πηγή: www.tourismtoday.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης