Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

BNY Mellon: Η Wall Street δεν έχει δει ακόμη τον πάτο - Προσοχή στην παγίδα της bull market

tags :
BNY Mellon: Η Wall Street δεν έχει δει ακόμη τον πάτο - Προσοχή στην παγίδα της bull market
Τα κρούσματα του COVID-19 στις Ηνωμένες Πολιτείες εξακολουθούν να αυξάνονται σε αριθμό και δεν είμαστε κοντά στην κορυφή της «καμπύλης
Μπορεί μέσα σε τρεις ημέρες ο Dow Jones έχει ενισχυθεί κατά 21% και ο S&P 500 κατά 20%, αλλά ο John Velis, αναλυτής στην BNY Mellon, δεν είναι πεπεισμένος ότι η αγορά έχει φτάσει στον πάτο.
Επισημαίνει ότι οι αγορές που είναι σε φάση bear, προσφέρουν πολλές ισχυρές αντιδράσεις.
Μάλιστα, παρουσιάζει δύο αντιφατικές σκέψεις.
"Το ισχύον καθεστώς της αγοράς μετοχών ήταν πολύ μικρότερο από τα προηγούμενα δύο αναλογικά και η πολιτική αντίδραση - τόσο από τη Fed όσο και από την κυβέρνηση - ήταν πρωτοφανώς γρήγορη και μεγάλη".
Παρουσιάζει επίσης έναν πίνακα που δείχνει πως σε διάφορα P/E και κέρδη ανά μετοχή οι μετοχές θα μπορούσαν εύκολα να υποχωρήσουν από εδώ.
Τα κρούσματα του COVID-19 στις Ηνωμένες Πολιτείες εξακολουθούν να αυξάνονται σε αριθμό και δεν είμαστε κοντά στην κορυφή της «καμπύλης».
Πράγματι, θα μπορούσε κανείς να υποστηρίξει ότι το χειρότερο δεν έχει ακόμη έρθει στο μέτωπο της δημόσιας υγείας και αυτό θα μπορούσε να συνεπάγεται περισσότερος πόνος για τις επιχειρήσεις και τους εργαζομένους - και για την αγορά, αναφέρει.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης