Τελευταία Νέα
Πολιτική

Στην Κοζάνη ο Χαρδαλιάς – Η καραντίνα στα χωριά Δαμασκηνιά και Δραγασιά στο επίκεντρο σύσκεψης στη Νεάπολη

Στην Κοζάνη ο Χαρδαλιάς – Η καραντίνα στα χωριά Δαμασκηνιά και Δραγασιά στο επίκεντρο σύσκεψης στη Νεάπολη
Ο Ν. Χαρδαλιάς το μεσημέρι στις 13:00 θα βρεθεί στη Σμίνθη
Στην Κοζάνη μετέβησαν το πρωί της Κυριακής 29/3 με ελικόπτερο της πυροσβεστικής, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Ν. Χαρδαλιας και ο αρμόδιος γενικός γραμματέα, Β. Παπαγεωργίου.
Στη Νεάπολη πραγματοποιείται σύσκεψη, στο επίκεντρο της οποίας βρίσκονται όλα τα νέα δεδομένα μετά την νέα απόφαση που παραταθεί η καραντίνα μέχρι τις 6 Απριλίου στα χωριά Δαμασκηνιά  και Δραγασιά Κοζάνης.
Όπως ανέφερε ο κ. Χαρδαλίας το Σάββατο 28/3, μαζί με τον Γενικό Γραμματέα Δημόσιας Υγείας τον κ. Πρεζεράκο, τον Γενικό Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας τον κ. Παπαγεωργίου, τους δύο Υπαρχηγούς της ΕΛΑΣ και της Πυροσβεστικής αντιστράτηγους Δασκαλάκη και Κλεφτοσπύρο και τον Γενικό Διευθυντή της Γενικής Γραμματείας της Πολιτικής Προστασίας τον κ. Θεοδώρου, θα μεταβεί σήμερα στη Βόρεια Ελλάδα για να βρεθει μαζί με τους τοπικούς φορείς και τα στελέχη των περιοχών που τελούν σε καραντίνα.
Στη Νεάπολη Κοζάνης θα συζητήσει με τον Δήμαρχο και τον Περιφερειάρχη θέματα που αφορούν στη Δραγασιά και τη Δαμασκηνιά, ενώ το μεσημέρι στις 13:00 θα βρεθεί στη Σμίνθη, για να συζητήσουν με τον αντίστοιχο Δήμαρχο και τον Περιφερειάρχη τα ζητήματα που αφορούν στην εφαρμογή των μέτρων στον Εχίνο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης