Τελευταία Νέα
Διεθνή

Κρεμλίνο: Η κατάσταση που επικρατεί αυτή τη στιγμή στην αγορά πετρελαίου δεν ευνοεί ούτε τη Ρωσία ούτε τις ΗΠΑ

Κρεμλίνο: Η κατάσταση που επικρατεί αυτή τη στιγμή στην αγορά πετρελαίου δεν ευνοεί ούτε τη Ρωσία ούτε τις ΗΠΑ
Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, Dmitry Peskov, δήλωσε ότι η Μόσχα και το Κρεμλίνο θα πραγματοποιήσουν περαιτέρω συνομιλίες για την αγορά πετρελαίου
Στο γεγονός ότι η τρέχουσα κατάσταση που επικρατεί αυτή τη στιγμή στην αγορά πετρελαίου δεν ευνοεί ούτε τη Ρωσία ούτε τις ΗΠΑ, αναφέρθηκε σήμερα (31/3) ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, Dmitry Peskov, στον απόηχο της τηλεφωνικής επικοινωνίας που είχαν οι πρόεδροι των δύο χωρών.
Ειδικότερα, ο κ. Peskov δήλωσε ότι «ο πρόεδρος της Ρωσίας Vladimir Putin και ο Αμερικανός ομόλογός του Donald Trump συμφώνησαν να πραγματοποιήσουν περαιτέρω συνμιλίες σχετικά με την αγορά πετρελαίου», διευκρινίζοντας ωστόσο ότι «δεν έχει οριστεί κάποια ημερομηνία για τις συνομιλίες».
«Αναμφισβήτητα, υπάρχει μία κατανόηση ανάμεσα στη Ρωσία και τις Ηνωμένες Πολιτείες ότι η κατάσταση που επικρατεί αυτή στη στιγμή στην αγορά πετρελαίου δεν ευνοεί καμία από τις δύο χώρες», επεσήμανε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, αναφερόμενος στην αστάθεια που επικρατεί αυτή στην περίοδο στην αγορά πετρελαίου.
Ερωτηθείς για το εάν οι πρόεδροι των δύο χωρών συζήτησαν για τη Σαουδική Αραβία στη χθεσινή επικοινωνία που είχαν, ο κ. Peskov δεν πραγματοποίησε κάποιο σχόλιο.
Σημειώνεται ότι χθες, ο Vladimir Putin και ο Donald Trump, συμφώνησαν επίσης οι υπουργοί Ενέργειας των δύο χωρών να πραγματοποιήσουν συνομιλίες σχετικά με την αγορά πετρελαίου, η οποία βρίσκεται σε καθοδική πορεία.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης