Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Μασούτης: Μπόνους στους εργαζόμενους εν μέσω κορωνοϊού - Τους διανέμει το 30% των κερδών

Μασούτης: Μπόνους στους εργαζόμενους εν μέσω κορωνοϊού - Τους διανέμει το 30% των κερδών
Το συνολικό ύψος της οικονομικής ενίσχυσης αναμένεται να ανέλθει σε ποσό άνω των 3 εκατ. ευρώ, όπως εκτιμάται με βάση τα διαθέσιμα οικονομικά στοιχεία
Στη διανομή του 30% των ετήσιων καθαρών κερδών στους εργαζομένους της προχώρησε η εταιρεία Μασούτης, αναγνωρίζοντας εμπράκτως την προσφορά τους προκειμένου να διατηρήσουν την ομαλή λειτουργία των καταστημάτων υπό τις πρωτοφανείς συνθήκες που δημιούργησε η πανδημία του κορωνοϊού.
Ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Γιάννης Μασούτης απέστειλε προσωπική επιστολή στους εργαζόμενους με την οποία ανακοίνωσε την απόφαση, εκ μέρους της οικογένειας Μασούτη.
Το συνολικό ύψος της οικονομικής ενίσχυσης αναμένεται να ανέλθει σε ποσό άνω των 3 εκατ. ευρώ, όπως εκτιμάται με βάση τα διαθέσιμα οικονομικά στοιχεία.
Η επιπρόσθετη αυτή αμοιβή θα χορηγηθεί τον Δεκέμβριο 2020, με βάση τα ετήσια καθαρά κέρδη της εταιρείας, στους εργαζόμενους πρώτης γραμμής, ταμίες, πωλητές, αποθηκάριους και άλλες ειδικότητες που υποστηρίζουν την ομαλή λειτουργία των καταστημάτων σε αυτήν τη δοκιμασία.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης