Τελευταία Νέα
Διεθνή

Under Armour: Θα παράγει 100.000 μάσκες την εβδομάδα κατά του Covid-19

Under Armour: Θα παράγει 100.000 μάσκες την εβδομάδα κατά του Covid-19
Στον αγώνα κατά του κορωνοϊού ρίχνεται η εταιρεία αθλητικών ειδών Under Armour, παράγοντας 100.000 μάσκες την εβδομάδα
Την παραγωγή, σε εβδομαδιαία βάση, 100.000 μασκών την εβδομάδα ανακοίνωσε η Under Armor, μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες παραγωγής ειδών αθλητικής ένδυσης και υπόδησης, με σκοπό να συμβάλει στον αγώνα κατά της πανδημίας του κορωνοϊού.
Η εταιρεία, που έχει έδρα στη Βαλτιμόρη, αφού ήρθε σε επικοινωνία με τα φημισμένα ιδρύματα Johns Hopkins, MedStar Health, LifeBridge Health, δημοσιοποίησε πως θα προχωρήσει στη δημιουργία μασκών για το ιατρικό προσωπικό των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής.
«Διαπιστώσαμε πως υπήρχαν ελλείψεις ιατρικό εξοπλισμό στα μεγάλα νοσοκομεία της χώρας και πως οι γιατροί είναι ιδιαίτερα ανήσυχοι για την κατάσταση που επικρατεί» σημείωσε εκπρόσωπος της εταιρείας.
Σύμφωνα με τον προγραμματισμό που έχει γίνει, η Under Armour θα παράγει 100.000 μάσκες σε εβδομαδιαία βάση.
Να σημειωθεί πως στις ΗΠΑ τα κρούσματα ξεπερνούν τις 175 χιλιάδες και οι νεκροί συνολικά τις 3,5 χιλιάδες σε όλες τις πολιτείες.
Η πολιτεία της Νέας Υόρκης μόλις έγινε το επίκεντρο του κορωνοϊού παγκοσμίως, καθώς ο αριθμός επιβεβαιωμένων περιπτώσεων COVID-19 στην πολιτεία, ξεπέρασε στις 31 Μαρτίου 2020 τα 76.000, αριθμός που ξεπερνά εκείνον της επαρχίας Hubei της Κίνας, το σημείο 0 της έναρξης της πανδημίας, ενώ οι νεκροί έφτασαν στην πολιτεία τους 1.550.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης