Τελευταία Νέα
Διεθνή

Greek statistics από τους Κινέζους για τα κρούσματα και τους νεκρούς του κορωνοϊού

Greek statistics από τους Κινέζους για τα κρούσματα και τους νεκρούς του κορωνοϊού
Η Κίνα παραποιεί τα στοιχεία για τα κρούσματα και τους νεκρούς αναφέρει έκθεση των ΗΠΑ
Η κινεζική κυβέρνηση παραποιεί τα δεδομένα και αποκρύπτει σκοπίμως τον αριθμό των νέων επιβεβαιωμένων κρουσμάτων του κορωνοϊού υποστηρίζει απόρρητη έκθεση των αμερικανικών αντικατασκοπευτικών υπηρεσιών
Πιο συγκεκριμένα, η Κίνα έχει αποκρύψει την έκταση της επιδημίας του κορωνοϊού στην επικράτεια της, αποκρύπτοντας τόσο τα επιβεβαιωμένα κρούσματα όσο και τους νεκρούς, σύμφωνα με Αμερικανούς αξιωματούχους.
Οι αξιωματούχοι, που δεν κατονομάζονται καθώς η εν λόγω έκθεση είναι διαβαθμισμένη, αρνήθηκαν να αναφέρουν λεπτομέρειες για το περιεχόμενό της.
Ωστόσο, η βασική πληροφορία είναι πως η Κίνα σκόπιμα αλλοιώνει τα στατιστικά δεδομένα των ασθενών και των νεκρών του κορωνοϊού.
Με άλλα λόγια, οι αριθμοί της Κίνας είναι ψεύτικοι, καταγγέλλουν οι Αμερικανοί αξιωματούχοι.
Εν προκειμένω αξίζει να σημειωθεί πως η έκθεση έχει ήδη λάβει έγκριση από τον Λευκό Οίκο.
Το ξέσπασμα της πανδημίας του κορωνοϊού έλαβε χώρα στην επαρχία Hubei της Κίνας στα τέλη του 2019, ωστόσο η χώρα έχει αναφέρει μόνο 82.000 κρούσματα και 3.300 θανάτους, με τα πραγματικά νούμερα να εκτιμάται πως είναι πολύ μεγαλύτερα – πόσω μάλλον που αυτά τα μεγέθη είναι άκρως αναντίστοιχα με τα περισσότερα από 189.000 κρούσματα και τους 4.000 θανάτους των ΗΠΑ.
Ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Mike Pence δήλωσε κατά την εμφάνισή του στο CNN ότι «θα ήταν καλύτερα» εάν η Κίνα είχε ενημερώσει τις ΗΠΑ και όλο τον κόσμο έγκαιρα για την πανδημία του κορωνοιού.
Μια μέρα μετά την ανακοίνωση από την Κίνα περισσότερων από 1.500 επιπλέον ασυμπτωματικών περιπτώσεων, οι αρχές δήλωσαν ότι δεν έχουν προκύψει άλλα κρούσματα, ωστόσο μετά τις διεθνείς αντιδράσεις, υποσχέθηκαν να αναφέρουν τις νέες περιπτώσεις (έχουν ήδη αναφέρει 50 νέα κρούσματα κατηγορώντας τους ταξιδιώτες ότι φέρνουν ξανά στην Κίνα τον κορωνοιό).
Με βάση διαβαθμισμένη έκθεση των ΗΠΑ οι κινέζοι παραποιούν τα στοιχεία για τους θανάτους από τον κορωνοιό.
Οι ΗΠΑ πιστεύουν ότι η Κίνα σκόπιμα προσπάθησε να αποκρύψει την έκταση της εκδήλωσης της νόσου, υποδηλώνοντας ότι η απόφαση της Κίνας για την άρση της καραντίνας είναι πιθανώς πρόωρη.
Επίσης οι αμερικανοί κατηγορούν τους κινέζους ότι αντί να αναγνωρίσουν το πρόβλημα κατηγορούν τους αλλοδαπούς για αυτά τα νέα "ασυμπτωματικά" περιστατικά που υποτίθεται ότι ήταν γνωστά στην κυβέρνηση καθ 'όλη τη διάρκεια της ζωής τους, απλώς «ξέχασαν» να τα μετρήσουν.
Οι Αμερικανοί δεν κρύβουν την ενόχληση τους για την στάση των Κινέζων και ευθέως μιλάνε για ψέματα των Κινέζων.
Οι Κινέζοι προσπάθησαν να πείσουν τον λαό τους ότι ο κορωνοιός δημιουργήθηκε και εξαπλώθηκε στην Κίνα από τον αμερικανικό στρατό, μια «θεωρία συνωμοσίας» που διοχετεύτηκε στα κρατικά μέσα μαζικής ενημέρωσης.
Οι Κινέζοι γνωρίζουν ότι ευθύνονται για τον κορωνοιό και προσπαθούν με θεωρίες συνωμοσίας να ρίξουν το βάρος στις ΗΠΑ.
Τα ψέματα των Κινέζων αποκαλύπτονται, καθώς ορισμένα έγγραφα αποδεικνύουν ότι οι πραγματικοί αριθμοί της Κίνας ήταν 52 φορές υψηλότεροι από όσοι δήλωνε επίσημα η Κίνα.
Η απόφαση του Προέδρου Trump να αναφερθεί στον ιό ως «κινεζικό ιό» ήταν τόσο επιβαρυντική για τους Kινέζους.
https://www.zerohedge.com/s3/files/inline-images/2020-04-01%20%284%29.png?itok=Q2Qkat-m
https://www.zerohedge.com/s3/files/inline-images/2020-04-01%20%283%29.png?itok=u0USpOb_

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης