Τελευταία Νέα
Διεθνή

Δημοσκόπηση ΗΠΑ: Ο Biden προηγείται με 46% έναντι 40% του Trump στην πρόθεση ψήφου

tags :
Δημοσκόπηση ΗΠΑ: Ο Biden προηγείται με 46% έναντι 40% του Trump στην πρόθεση ψήφου
ΗΠΑς: Το 46% των εγγεγραμμένων ψηφοφόρων θα ψήφιζε τον Biden έναντι 40% που θα ψήφιζε τον Trump στις εκλογές της 3ης Νοεμβρίου
Το 46% των εγγεγραμμένων ψηφοφόρων θα ψήφιζε τον J. Biden στις εκλογές που θα γίνουν τον Νοέμβριο του 2020 στις ΗΠΑ, έναντι ποσοστού 40% που θα ψήφιζε τον πρόεδρο D. Trump, σύμφωνα με δημοσκόπηση των Reuters/Ipsos.
O Biden, ο οποίος έχει το προβάδισμα στην κούρσα για το προεδρικό χρίσμα του Δημοκρατικού Κόμματος, διεύρυνε τη διαφορά του από τον πρόεδρο D. Trump μεταξύ των εγγεγραμμένων ψηφοφόρων, παρά το γεγονός ότι η εξάπλωση του κορονοϊού έχει θέσει στο περιθώριο την προεκλογική εκστρατεία του πρώην αντιπροέδρου.
Η δημοσκόπηση πραγματοποιήθηκε στις 30-31/3 και συμμετείχαν σ' αυτή περισσότεροι από 1.100 ενήλικες Αμερικανοί.
Το 46% των εγγεγραμμένων ψηφοφόρων που συμμετείχε στη δημοσκόπηση δήλωσε ότι θα ψήφιζε τον Biden, αν ήταν αντίπαλος του Trump στις εκλογές της 3ης Νοεμβρίου, ενώ το 40% θα ψήφιζε τον Αμερικανό πρόεδρο.
Το προβάδισμα του Biden, που είναι τώρα 6 ποσοστιαίες μονάδες, έχει αυξηθεί από τη διαφορά της 1 μονάδας υπέρ του Biden που είχε καταγραφεί σε παρόμοια δημοσκόπηση που είχε πραγματοποιηθεί από τις 6 ως τις 9 Μαρτίου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης