Τελευταία Νέα
Διεθνή

Το Κρεμλίνο διαψεύδει τον Trump: Καμία συνομιλία Putin - bin Salman για το πετρέλαιο

Το Κρεμλίνο διαψεύδει τον Trump: Καμία συνομιλία Putin - bin Salman για το πετρέλαιο
Ο Ρώσος πρόεδρος δεν είχε τηλεφωνική επικοινωνία το τελευταίο διάστημα με τον πρίγκιπα διάδοχο της Σαουδικής Αραβίας δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του Ρώσου προέδρου D. Pescov
Ο Ρώσος πρόεδρος V. Putinν δεν είχε τηλεφωνική επικοινωνία το τελευταίο διάστημα με τον πρίγκιπα διάδοχο της Σαουδικής Αραβίας Mohammed bin Salman, δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του Ρώσου προέδρου D. Pescov.
«Όχι τέτοια συνομιλία δεν υπήρξε», δήλωσε ο Pescov σχολιάζοντας τον ισχυρισμό του Αμερικανού προέδρου.
Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, απαντώντας στο ερώτημα αν το λάθος αυτό που έκανε ο Trump σε ανάρτηση του στο Twitter ήταν σκόπιμο, είπε: «Μου είναι δύσκολο να απαντήσω».
Νωρίτερα ο Αμερικανός πρόεδρος σε ανάρτηση του στο Twitter είχε γράψει: «Μόλις συνομίλησα με τον φίλο μου Mohammed bin Salman, τον πρίγκιπα διάδοχο της Σαουδικής Αραβίας, ο οποίος συνομίλησε με τον πρόεδρο της Ρωσίας Putin, και αναμένω και ελπίζω ότι θα μειώσουν (την παραγωγή πετρελαίου) περίπου κατά 10 εκat. βαρέλια και ίσως πολύ περισσότερα».
Σύμφωνα με τον ιστότοπο του Κρεμλίνου, η τελευταία τηλεφωνική συνομιλία που είχε ο Ρώσος πρόεδρος με την ηγεσία της Σαουδικής Αραβίας έγινε στις αρχές Φεβρουαρίου, όταν ο Putin είχε συνομιλήσει με τον βασιλιά της Σαουδικής Αραβίας Al Saud.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης