Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ρωσία: Δυσμενής η κατάσταση που επικρατεί στην αγορά ενέργειας - Παραμένουμε σε συνεχή επικοινωνία με πολλές χώρες

Ρωσία: Δυσμενής η κατάσταση που επικρατεί στην αγορά ενέργειας - Παραμένουμε σε συνεχή επικοινωνία με πολλές χώρες
Ο Ρώσος πρόεδρος, Vladimir Putin, αναμένεται να συναντηθεί αργότερα εντός της ημέρας με τους επικεφαλής των κορυφαίων πετρελαϊκών εταιρειών της χώρας
Συνάντηση με τους επικεφαλής των κορυφαίων πετρελαϊκών εταιρειών της Ρωσίας αναμένεται να πραγματοποιήσει σήμερα (3/4) ο πρόεδρος της χώρας Vladimir Putin, όπως ανακοίνωσε το Κρεμλίνο, προκειμένου να συζητήσει μαζί τους την κατάσταση που επικρατεί στην αγορά πετρελαίου.
Ειδικότερα, ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, Dmitry Peskov, δήλωσε ότι Ρώσος πρόεδρος θα πραγματοποιήσει τηλεδιάσκεψη με τους επικεφαλής των μεγαλύτερων παραγωγών πετρελαίου στη χώρα, παρόμοια με εκείνη που είχε πραγματοποιηθεί πριν από τη συνάντηση των ΟΠΕΚ+ στις αρχές Μαρτίου.
Ερωτηθείς για το εάν η Ρωσία θα συμμετάσχει την επόμενη εβδομάδα σε τηλεδιάσκεψη με τους υπουργούς Ενέργειας των ΟΠΕΚ+, ο κ. Peskvo απέφυγε να απαντήσει στους δημοσιογράφους, ζητώντας τους να περιμένουν πρώτα την ολοκλήρωση της σημερινής συνάντησης.
Παράλληλα, ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου επεσήμανε ότι η Ρωσία παραμένει σε συνεχή επικοινωνία με πολλές χώρες, μέσω του Υπουργείου Ενέργειας, σχετικά με την κατάσταση που επικρατεί στην αγορά πετρελαίου.
«Όλοι γνωρίζουμε τη δυσμενή κατάσταση που επικρατεί στην αγορά ενέργειας», δήλωσε ο κ. Peskov, προσθέτοντας ότι «αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο πρόεδρος πραγματοποιεί συναντήσεις με τους επικεφαλής των σχετικών τμημάτων και των πετρελαϊκών εταιρειών, για να ξεπεραστεί αυτή η κατάσταση».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης