Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Υπουργείο Πολιτισμού - «Συζητώντας με την Ιστορία»: 5 + 4 Θησαυροί στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο

Υπουργείο Πολιτισμού - «Συζητώντας με την Ιστορία»: 5 + 4 Θησαυροί στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο
Το υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού καλεί σε εικονικούς περιπάτους στα μουσεία, στους αρχαιολογικούς χώρους
Το υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, στη σειρά βίντεο με τίτλο «Συζητώντας με την Ιστορία», καλεί σε εικονικούς περιπάτους στα μουσεία, στους αρχαιολογικούς χώρους και στους εποπτευόμενους οργανισμούς του, στο πλαίσιο του όσο #μένουμε_σπίτι.
«Μετά τους 11 θησαυρούς του Εθνικού Ιστορικού Μουσείου, σήμερα θα δούμε 5 + 4 θησαυρούς του Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου», σημειώνει σε ανακοίνωσή του το υπουργείο.
«Σε μια περιήγηση από τους πρώιμους νεολιθικούς οικισμούς της Ελλάδας, μέχρι τις τελευταίες αναλαμπές του αρχαίου κόσμου, η Διευθύντρια του ΕΑΜ Δρ Μαρία Λαγογιάννη, μάς παρουσιάζει 9 θησαυρούς του Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου.
Το ΕΑΜ, άνοιξε τις πύλες του για το κοινό το 1889 και είναι το σημαντικότερο στο είδος του παγκοσμίως. Η σκηνοθεσία είναι του Μιχάλη Ασθενίδη, η μουσική του Καλλιτεχνικού Διευθυντή της Εθνικής Λυρικής Σκηνής Γιώργου Κουμεντάκη και η παραγωγή του Γραφείου Τύπου του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού.
Tο βίντεο είναι διαθέσιμο στο κανάλι YouTube https://www.youtube.com/watch?v=82nk7BLZ3-4 καθώς και στα social media του ΥΠΠΟΑ», αναφέρει στην ανακοίνωσή του το ΥΠΠΟΑ.
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης