Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Θεσσαλονίκη: Θερμομετρήσεις από γιατρούς στους πωλητές λαϊκών αγορών από τη Δευτέρα 6/4

Θεσσαλονίκη: Θερμομετρήσεις από γιατρούς στους πωλητές λαϊκών αγορών από τη Δευτέρα 6/4
Στόχος είναι να εξετάζονται οι εργαζόμενοι των λαϊκών αγορών για πιθανά συμπτώματα
Σε λαϊκές αγορές της Θεσσαλονίκης θα βρίσκονται από αύριο, Δευτέρα 6/4, γιατροί με δύο συσκευές θερμομέτρησης , όπως γνωστοποίησε με ανακοίνωσή του το Σωματείο Παραγωγών, Επαγγελματιών, Μικροπωλητών Λαϊκών Αγορών Θεσσαλονίκης «Η ΟΜΟΝΟΙΑ».
Στόχος είναι, όπως ανακοινώθηκε, να εξετάζονται οι εργαζόμενοι των λαϊκών αγορών για πιθανά συμπτώματα, ώστε να προστατευθούν οι ίδιοι, αλλά και ο περίγυρός τους, ενώ την  πρωτοβουλία για τις θερμομετρήσεις από γιατρούς σε καθημερινή βάση (ο ένας στην ανατολική πλευρά της λαϊκής αγοράς και ο άλλος στη δυτική) ανέλαβαν οι Ομοσπονδίες και τα σωματεία του κλάδου. Πρόκειται για τις Ομοσπονδίες Επαγγελματιών Παραγωγών Πωλητών Λαϊκών Αγορών Μακεδονίας- Θεσσαλίας- Θράκης και Συλλόγων Παραγωγών Λαϊκών Αγορών Κεντρικής Μακεδονίας και Δυτικής Μακεδονίας - Θεσσαλίας- Θράκης, την «Ομόνοια» και το σωματείο Παραγωγών Λαϊκών Αγορών «Η Πρόοδος».
Ξεκαθαρίζεται  στην ίδια ανακοίνωση ότι «δεν πρόκειται για εξέταση, αλλά για μέτρο πρόληψης» και καλούν «τους συναδέλφους να ανταποκριθούν».
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης