Τελευταία Νέα
Τραπεζικά νέα

Μια απάντηση στον υπουργό Ανάπτυξης Ά. Γεωργιάδη από bankingnews - Unicredit

Μια απάντηση στον υπουργό Ανάπτυξης Ά. Γεωργιάδη από bankingnews - Unicredit
Ως site έχουμε υποχρέωση να τα γράφουμε όλα, δεν είμαστε κομματικό site, προέχουν τα συμφέροντα των πολιτών που μας διαβάζουν.
Είχαμε την τιμή στο Action 24 και στην εκπομπή Market Watch που επιμελείται το bankingnews.gr να συνομιλήσουμε με τον υπουργό Ανάπτυξης Άδ. Γεωργιάδη στις 3 Απριλίου 2020.
Ο υπουργός προσωπικά με κατηγόρησε εμμέσως πλην σαφώς ότι ποντάρω στο σενάριο καταστροφής της χώρας μας.
Σχεδόν 3-4 φορές ανέφερε μην ποντάρετε τα λεφτά σας στο σενάριο της καταστροφής της Ελλάδος κύριε Λεωτσάκο.
Πρέπει να δηλώσω ότι ο υπουργός Ά. Γεωργιάδης μου είναι ιδιαίτερα συμπαθής, είναι μεστός, άμεσος και έχει πραγματικό ενδιαφέρον για την πατρίδα μας.
Όμως θα ήθελα να απαντήσω δημόσια σε αυτά τα σχόλια του υπουργού Ανάπτυξης.
Ο υπουργός πήρε αφορμή από ένα ρεπορτάζ που είχαμε δημοσιεύσει στο bankingnews που ανέφερε ότι η ύφεση στην Ελληνική οικονομία το 2020 θα είναι μεταξύ 7% με 9% και στο β΄ τρίμηνο θα μπορούσε να φθάσει στο -20%.
https://bankingnews.gr/index.php?id=491889
Τα στοιχεία ήταν συγκλονιστικά και προέρχονταν από Unicredit, Nomura και Bank of New York Mellon.
Δεν πέρασαν 3 ημέρες από την δημοσίευση και τα σχόλια του υπουργού στο Action 24 και σε εμένα προσωπικά και η έκθεση της Unicredit της ιταλικής τράπεζας είναι καταπέλτης.
Η Unicredit βλέπει ύφεση το 2020 στην Ελλάδα -18,6%.
https://bankingnews.gr/index.php?id=492265
Θα ήθελα να αναφέρω λοιπόν τα εξής.
Το bankingnews είναι ένα οικονομικό site που καταγράφει την αλήθεια χωρίς ωραιοποιήσεις, χωρίς να στρογγυλεύουμε τις γωνίες.
Προφανώς και πρώτα από όλα και πάνω από όλα είναι τα συμφέροντα της πατρίδας μας αλλά το bankingnews προσπαθεί τις πληροφορίες που μεταδίδει να είναι αξιόπιστες όπως αποδεικνύονται στην πράξη.
Η ανάδειξη των αρνητικών ειδήσεων έχει ένα στόχο να κινητοποιήσει το κάθε ανυποψίαστο για να προετοιμαστεί, η ωραιοποίηση συντηρεί την νιρβάνα, η προειδοποίηση είναι αυτή που επαναφέρει τον πολίτη στην ωμή πραγματικότητα.
Ως site έχουμε υποχρέωση να τα γράφουμε όλα, δεν είμαστε κομματικό site, προέχουν τα συμφέροντα των πολιτών που μας διαβάζουν.
Προφανώς και κάνουμε λάθη και θα κάνουμε λάθη… όμως στην περίπτωση που σχολιάζουμε οι πληροφορίες που μεταδώσαμε ήταν 100% ακριβέστατες όχι απλά ακριβείς.
Η έκθεση της Unicredit μας επιβεβαιώνει 100% ανεξαρτήτως εάν θα επιβεβαιωθεί μερικώς ή ολικώς.

Πέτρος Λεωτσάκος
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης