Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Εκπτώσεις στο ρεύμα από την KEN

Εκπτώσεις στο ρεύμα από την KEN
KEN: Στο πλευρό του καταναλωτή με έκτακτα μέτρα στήριξης
Η KEN στέκεται στο πλευρό των πελατών της και συμβάλει ώστε να ξεπεραστεί η κρίσιμη δοκιμασία που βιώνει η κοινωνία από την πανδημία COVID-19, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.
Στο πλαίσιο αυτό σχεδίασε και θέτει άμεσα σε ισχύ μέτρα οικονομικής ελάφρυνσης των πελατών της:
5€ επιπλέον έκπτωση σε όσους πελάτες, παλιούς και νέους, αποφασίσουν να λαμβάνουν τον λογαριασμό τους αποκλειστικά ηλεκτρονικά (e-bill).
On-line πληρωμή ΧΩΡΙΣ τραπεζική προμήθεια – αποκλειστικά από το Site ΚΕΝ https://www.k-en.gr/payments
Αναστολή των διακοπών ηλεκτροδότησης για τρεις μήνες σε ευάλωτες/ευπαθείς ομάδες.*
Δυνατότητα ευέλικτων διακανονισμών έως και 8 μήνες σε ευάλωτες/ευπαθείς ομάδες.*
Η ΚΕΝ παράλληλα προτρέπει τους πελάτες της να εξυπηρετούνται στα καταστήματα ΚΕΝ ή εξ΄ αποστάσεως, επικοινωνώντας με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών, είτε τηλεφωνικά στο 18185, είτε μέσω του k-en.gr.
Διευκρινίσεις σχετικά με εκπτώσεις και ελαφρύνσεις
*Οι ελαφρύνσεις 3 και 4, σχετικά με τις ευάλωτες και ευπαθείς ομάδες αφορούν τις ακόλουθες κατηγορίες:
Α’ Κατηγορία: Πελάτες που έχουν ενταχθεί στο Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο (Κ.Ο.Τ).
Β’ Κατηγορία: Πελάτες που στην σύνθεση του νοικοκυριού τους περιλαμβάνεται και άτομο ή άτομα που έχουν ανάγκη μηχανικής υποστήριξης με χρήση ιατρικών συσκευών, η οποία παρέχεται κατ’ οίκον και είναι απαραίτητη για τη ζωή τους και επιπλέον έχουν οι ίδιοι και τα μέλη του νοικοκυριού τους ετήσιο συνολικό πραγματικό ή τεκμαρτό εισόδημα έως τα όρια που προβλέπονται στην υπ’αριθμ. Δ5-ΗΛ/Β/ Φ29/16027/6.8.2010 απόφαση «Εφαρμογή Κοινωνικού Οικιακού Τιμολογίου», όπως εκάστοτε ισχύει.
Γ’ Κατηγορία: Πελάτες, οι οποίοι έχουν συμπληρώσει το εβδομηκοστό (70ό) έτος της ηλικίας τους, υπό την προϋπόθεση ότι δεν υπάρχει άλλο ενήλικο μέλος του νοικοκυριού το οποίο δεν έχει συμπληρώσει το ως άνω όριο ηλικίας και επιπροσθέτως να έχουν οι ίδιοι και τα μέλη του νοικοκυριού τους ετήσιο συνολικό πραγματικό ή τεκμαρτό εισόδημα έως τα όρια που προβλέπονται στην υπ’αριθμ. Δ5-ΗΛ/Β/ Φ29/16027/6.8.2010 απόφαση «Εφαρμογή Κοινωνικού Οικιακού Τιμολογίου», όπως εκάστοτε ισχύει, προσαυξανόμενα κατά οκτώ χιλιάδες (8.000) ευρώ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης