Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Terracom: Προσφέρει δωρεάν σε Οργανισμούς Υγείας τα δύο λογισμικά πακέτα QR-Patrol και MyLoneWorkers

tags :
Terracom: Προσφέρει δωρεάν σε Οργανισμούς Υγείας τα δύο λογισμικά πακέτα QR-Patrol και MyLoneWorkers
H Terracom προχωρά στην παροχή εντελώς δωρεάν δύο προϊόντων μας για όλες τις υγειονομικές μονάδες σε όλο τον κόσμο
H Terracom (www.terracom.gr), παρακολουθώντας στενά τις εξελίξεις γύρω από τη μετάδοση του COVID-19 και με πλήρη αίσθηση της ανάγκης φροντίδας ειδικά των ευπαθών ομάδων και των ηλικιωμένων, επιθυμεί να εκφράσει την αλληλεγγύη της σε όλους όσους έχουν επηρεαστεί και ειδικά στους ασθενείς και το νοσηλευτικό προσωπικό που δίνουν κάθε μέρα μάχη ενάντια στο νέο αυτό ιό.
Στο πλαίσιο της προσφοράς μας προς την κοινωνία και την ανάγκη να συνδράμουμε ειδικά σε συστήματα υγείας που δοκιμάζονται κάτω από το βάρος της νέας πρωτόγνωρης απειλής, μαζί με τους συνεργάτες και επενδυτές μας στον οίκο Brookstreet Equity Partners (brookstreetequity.com), προχωρούμε στην παροχή εντελώς ΔΩΡΕΑΝ δύο προϊόντων μας για όλες τις υγειονομικές μονάδες σε όλο τον κόσμο.
Πρόκειται για το QR-Patrol (www.qrpatrol.com) και το MyLoneWorkers (www.myloneworkers.com) που από σήμερα πλέον διατίθενται εντελώς ΔΩΡΕΑΝ σε οργανισμούς υγείας σε όλο τον κόσμο, όπως νοσοκομεία, ινστιτούτα υγείας, ΜΚΟ σχετικές με την υγεία και την περίθαλψη κλπ.
Τα συγκεκριμένα λογισμικά μπορούν να χρησιμοποιηθούν πλέον στη μάχη ενάντια στον κορονοϊό και να συνεισφέρουν:
• Στην επικοινωνία σε πραγματικό χρόνο μεταξύ των εργαζόμενων/εθελοντών και των προϊστάμενων/συντονιστών.
• Στην άμεση αναφορά και την ανταπόκριση σε περιστατικά χρησιμοποιώντας πολυμεσική επικοινωνία.
• Στην ταχύτερη κινητοποίηση των εργαζόμενων και των εθελοντών σε περίπτωση ανάγκης
• Στην άμεση παροχή οδηγιών σε εθελοντές σε όποιο σημείο και αν βρίσκονται.
• Στη μείωση του χρόνου διαχείρισης μέσω της αυτοματοποίησης των καθημερινών εργασιών και των αναφορών των εργαζόμενων και των εθελοντών.
Μπορείτε να δείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την προσφορά μας στους συνδέσμους που ακολουθούν:
https://www.myloneworkers.com/covid19
https://www.qrpatrol.com/covid19
https://www.terracom.gr/en/covid19
Είμαστε στο πλευρό όσων αγωνίζονται για τις ανθρώπινες ζωές.
Η Terracom (www.terracom.gr) είναι μια παγκόσμια εταιρεία τεχνολογίας, η οποία έχει αναπτύξει την παγκοσμίου φήμης πλατφόρμα για την διαχείριση εργατικού δυναμικού QR-Patrol και MyLoneWorkers, που βασίζονται σε cloud και SaaS (Sale software as service). Η εταιρεία εδρεύει στην Ελλάδα και εξυπηρετεί πελάτες σε 82 χώρες π.χ. Αεροδρόμιο Heathrow, GS4, Brinks, Securitas, Carnegie Mellon, Hilton, IKEA κλπ.
Η Brookstreet (brookstreetequity.com), με έδρα το Λονδίνο, είναι ένας επενδυτικός όμιλος που υποστηρίζει δυναμικές και καινοτόμες επιχειρήσεις που παρουσιάζουν ισχυρές διεθνείς εμπορικές προοπτικές με σκοπό την περαιτέρω ανάπτυξη και εξέλιξή τους.
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης